Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borba za HNS

Štimac: Povlačim se ako dođe Boban, a Marković i Srebrić odu

Igor Štimac (1)
Tomislav Miletić/Pixsell
20.01.2011.
u 10:48

Igor Štimac i u trećem Dnveniku HTV-a ponovio je kako želi da se održi druga skupština HNS-a, a ako neće, organizirat će je sam. Naglasio je da je spreman odustati ako Zvone Boban preda kandidaturu, a Marković i Srebrić odluče otići

Štimac je u srijedu popodne predao potpise 23 skupštinara i time najavio zahtjev za ponovno održavanje izvanredne skupštine HNS-a. Za treći Dnevnik HTV-a još je jednom potvrdio da je nekoliko skupštinara nakon izbora u prosincu promijenilo mišljenje. Istaknuo je da će uložiti sve napore da nogomet u Hrvatskoj postane kvalitetniji.

- Da bih vam dokazao da mi je u interesu hrvatski nogomet, sutra sam spreman odustati od svega. Povući ću se ako se Zvone Boban kandidira za predsjednika, a Marković i Srebrić odluče otići - odlučan je bio Štimac.

Komentara 11

PU
pumbica
11:46 20.01.2011.

Štimac?Kolko te je došlo kupovanje glasova?Što se Tiće Bobana on nema pojima šta ti radiš po Hrvatskoj...

Avatar Castro
Castro
11:46 20.01.2011.

Posto kreten zna da se Zvone nece kandidirati i da se tako nesto ne moze dogoditi onda i ide na tu opciju pokazujuci da mu je stalo do Hrvatskog nogometa. Neces razbojnice.......... :-) :-)

OB
-obrisani-
11:33 21.01.2011.

hajde stoko pokvarena pustite vec jednom tog Stimca na miru..vasa pokvarenost mi kvari monitor...glupani zavidni i ljudski olosu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije