Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sramotan ispad!

Mamić: Srbin Jovanović mrzi sve hrvatsko, uvreda je za mozak

Zdravko Mamić (1)
Danijel Kasap/Pixsell
15.03.2013.
u 09:43

– Takav Srbin ne može voditi najvažniji resor u Hrvatskoj. Nema nikakvog iskustva, a ima krvna zrnca predodređena da mrzi sve hrvatsko – napao je Mamić ministra

Zdravko Mamić gostovao je jutros u programu Soundset plavog i žestoko napao ministra obrazovana i sporta Željka Jovanovića s kojim je već duže na "ratnoj nozi".

– On mrzi sve što počinje s hrvatskim, bilo olimpijski odbor, nogometni savez... Kod njega ne vidite osmijeh nego očnjake iz kojih izlazi krv. On je uvreda za hrvatski mozak. Čovjek koji je Srbin i nikada nije radio u prosvjeti i sportu, osim što je malo dizao utege, na čelu je ovog ministarstva. On je hrvatomrzac – napao je Mamić ministra.

Mamićev uzvik "mučko đubre" postao je antologijski. Što to točno znači?

– To je pokvarenije od pokvarenog. Kao kad vam netko ukliže s leđa – objasnio je.

Osvrnuo se i na Maksimir.

– Stadion grada je sramotan. Sramotno je da stadion na kojem igra reprezentacija nema natkrivenu tribinu – smatra Maminjo.

Boysi već duže vrijeme bojkotiraju utakmice.

– Sve bih dao da se vrate na sjever. Ako bi bilo dupkom puno, dao bih ostavku. Znam da to mnogi žele i ponavljam, dao bih ostavku.

Koliko novca nosi uz sebe?

– Bez deset tisuća eura ne izlazim u grad, ali trenutačno nemam ni kune – kaže.

>> HNS: Protiv Mamića će se pokrenuti disciplinski postupak

Komentara 143

RA
rastamanaman
12:14 15.03.2013.

Jovanović je branio Hrvatsku u Domovinskom ratu. Možete lupat minuse, ali to je činjenica. Di je Mamić bio u to vrijeme?

DU
Deleted user
11:00 15.03.2013.

Ovaj ministar je u toliko los sto imam osjecaj da mu je Mamic jedina preokupacija. Bilo bi bolje da djeluje u pozadini, ne prepucava se sa Mamicem, Platniem, ukrajinskim tajkunima vec da pokusa izvuci neke koristi od njih tj za nas nogomet.

OV
ovoje77
12:13 15.03.2013.

Ako Slovenci mogu zahtijevati da im premijer ne može biti Srbin, vrijeme je da i mi uredimo to pitanje ! Ne može narod koji čini 3-4% stanovništva i ratovao je do nedavno s Hrvatima biti zastupljen u Vlasti sa 90%.. I oprostite mi što ne vjerjujem takvoj Vladi ! To je jedina istina i Mamić je u pravu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije