Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIŽE IZ DINAMA

Kramarić potpisao za Rijeku: Bit ću dio lijepe priče

'16.06.2013., Slovenija, Smarje pri Jelsah - Prva utakmica na pripremama Dinama, igraju Dinamo i NK Smarje. Andrej Kramaric. Photo: Goran Jakus/PIXSELL'
Goran Jakus/PIXSELL
31.08.2013.
u 18:46

- Čestitam svojim suigračima na povijesnom uspjehu, ulasku u Europsku ligu. To se ne doživljava svaki dan. Sretan sam što sam ovdje i nadam se da ću ispuniti očekivanja - rekao je Kramarić.

Rijeka je danas predstavila novo pojačanje, Andreja Kramarića. 22-godišnji napadač potpisao je ugovor na dvije godine s mogućnošću produljenja na još dvije.

- Čestitam svojim suigračima na povijesnom uspjehu, ulasku u Europsku ligu. To se ne doživljava svaki dan. Sretan sam što sam ovdje  i što ću biti dio lijepe priče. Nadam se da ću ispuniti očekivanja - rekao je Kramarić.

Dovođenje napadača prokomentirao je i sportski direktor Srećko Juričić.

- Doveli smo jednog od najboljih napadača u Hrvatskoj i potencijalnog reprezentativca. Ovo je za nas dobar posao - rekao je Juričić.

Podsjetimo, Dinamo je raskinuo ugovor s Kramarićem nakon što se požalio da nije zadovoljan minutažom. On će nakon Alispahića, Pokrivača, Tomečaka i Krstanovića biti peti igrač koji je ove godine iz Maksimira prešao na Kantridu.

>> Sve o transferima čitajte u našem specijalu Nogometni transferi!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije