Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potvrđeno

Igor Štimac novi izbornik hrvatske nogometne reprezentacije!

\'20.02.2011., hotel Westin, Zagreb - Nakon izvanredne skupstine Hrvatskog nogometnog saveza na kojoj je za predsjednika izabran Igor Stimac, novi predsjednik odrzao je konferenciju za novinare.  Phot
Zeljko Hladika/PIXSELL
05.07.2012.
u 15:33

Nakon Skupštine HNS-a sastao se i Izvršni odbor koji je potvrdio novog izbornika

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza imenovao je Igora Štimca za novog izbornika hrvatske nogmetne reprezentacije. Jednoglasnom odlukom potvrđen je Bilićev nasljednik, koji bi na klupi vatrenih trebao ostati do SP-a u Brazilu 2014. godine, a postoji i mogućnost produljenja ugovora, ovisno o rezultatima.

Na klupi reprezentacije debitirat će sredinom kolovoza na utakmici protiv Švicarske u sklopu proslave stogodišnjice djelovanja HNS-a.

Nakon sastanka Izvršnog odbora nismo dobili nikakve reakcije, sve će se saznati sutra kada će novi izbornik Štimac i novi predsjednik HNS-a Šuker održati prvu zajedničku konferenciju za novinare.

 

Ključne riječi

Komentara 65

Avatar tomislav21
tomislav21
15:59 05.07.2012.

sad imamo vrhunskog izbornika

OB
-obrisani-
17:43 05.07.2012.

Fuj!

OB
-obrisani-
17:44 05.07.2012.

Brlebrljotine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije