Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Knjiga žalosti

Marin Miočić Stošić digao glas protiv uličnih nasilnika

zalosti01
Goran Kovačić/PIXSELL
16.11.2010.
u 15:12

Knjigu žalosti na Korzu je danas potpisalo više od tisuću Riječana, čime su podržali člana udruge Vox

Transparentom “Rizt, Jovičić, Abramov, Klasnić, Tunjić... zar je ovo domovina?” Marin Miočić Stošić, član udruge Vox, još je jednom javno istupio, ovoga puta zbog nasmrt pretučenoga 17-godišnjeg Miroslava Tunjića, posljednje žrtve uličnih nasilnika u Gradištu. Ovaj poznati riječki glasnogovornik, kako zna reći, "šutljive" većine građana, današnjom je gestom želio upozoriti na problem nasilja zbog kojega posljednjih godina sve više stradavaju mladi. Marin Miošić Stošić danas je na riječkom Korzu od 11 do 12.15 sati otvorio knjigu žalosti, koju je potpisalo više od tisuću Riječana.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Milan-O
Milan-O
15:19 17.11.2010.

Transparentom “Rizt, Jovičić, Abramov, Klasnić, Tunjić... zar je ovo domovina?” PITAJMO BAJIĆA.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije