Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOKALNI IZBORI

Živi zid predstavio kandidatkinju za osječku županicu: Želim pomoći studentima da se bore za prava

Osijek: Živi zid predstavio kandidatkinju za županicu Osječko-baranjske županije
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/10
22.02.2017.
u 13:41

Predsjednik stranke Ivan Vilibor Sinčić najavio je i da će ići u bitku za gradonačelnika Osijeka, "no sve u svoje vrijeme"

Živi zid kandidirat će sveučilišnu profesoricu Lidiju Dujmović za osječko-baranjsku županicu. Doktorica je znanosti, radi na Prehrambeno tehnološkom fakultetu u Osijeku, a bavi se primjenu mikrobiologije u ekologiji.

- Moram priznati da sam pristala na kandidaturu kad sam shvatila da naši mladi, i to ne samo studenti, već i srednjoškolci, pa čak i osnovnoškolci redovito prate sjednice Sabora i zbivanja u politici u svojoj državi – istaknula je Dujmović na predstavljanju kandidature.

Svaki dan radi, navela je, s pametnim, sposobnim i vrijednim studentima i želi im "pomoći da se oslobode, budu sigurni u sebe i da se bore za svoja prava i svoj opstanak i ostanak u svojoj državi". Kada je o političkoj situaciji u njezinom kraju riječ, ona je mišljenja kako je županija "uspavana te treba na starim temeljima izgraditi nešto novo i raditi na budućnosti".

Predsjednik stranke Ivan Vilibor Sinčić najavio je i da će ići u bitku za gradonačelnika Osijeka, "no sve u svoje vrijeme".

- Inovacije su jedna od ključnih stvari koje će Hrvatsku vući naprijed. Mi smo nedavno u Makarskoj predstavili genijalan izum udesterostručenja proizvodnje soli koju Hrvatska industrija, nažalost, ignorira. Mogli bismo nadomjestiti cjelokupni uvoz soli, koji je nekih 90-ak posto, mogli bismo proizvoditi sol u Hrvatskoj, izvoziti ju i pokriti cijelu Europu i napraviti revoluciju u cijeloj Hrvatskoj, no hrvatsku Vladu to ne zanima i to nas jako žalosti – istaknuo je Sinčić.

>> 'Podržat ćemo Mrak Taritaš, ali šef Holdinga bit će iz SDP-a'

Komentara 2

Avatar kravata
kravata
16:19 22.02.2017.

Sincicu daj pomognu svom rodnom Karlovcu bit će dobra reklama i za druge gradove.

AM
AMD------------------------
16:29 22.02.2017.

sto ono sincic rece : pernar je bio zaokupljen mobitelom pa mu se ispustilo odavanje casti himni-tako nesto. a p,sam kaze ,da je namjerno ostao sjediti. e toliko o vjerodostonosti sincica,koji je jako brz nazivati druge,da lazu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije