Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nemilosrdno odvjetništvo

Zbog krivotvorenog pokaza maloljetnici prijeti i do 3 godine zatvora

Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
18.04.2014.
u 19:25

Zbog krivotvorenja joj prijeti i do tri godine zatvora

Ključne riječi

Komentara 16

GO
gogs0302
19:44 18.04.2014.

Pijani tajkun Mačešić prošao je na crveno i usmrtio mladića od 22 god. Moć i bogatstvo pomogli su mu da ga sutkinja nagradi sa samo 2 god.zatvora- a minimalna kazna je 3god. Hrvatsko pravosuđe - ništa njima ne znači život mlade osobe.

MB
Marlon Brando
20:41 18.04.2014.

Nažalost,ovakovih vijesti svaki danom je sve više.Ovdje vidimo monstruozno, te izrazito nepravedno postupanje ( po sistemu - nije za svakog građanina ove države zakon isti ) pravosudnog aparata.Umjesto da dodjeljuju vrlo visoke kazne zločincima i kriminalcima koji su pokrali,oštetili te te stekli ogromnu materijalnu korist za sebe,svoju cijelokupnu familiju, a također i nebrojene poslovne partnere,naši sudovi su prema njima vrlo susretljivi i blagi.Zato postojimo Mi,običan i pošten Narod,da se nad nama vrši represija, te da nam se dodjeljuju najviše moguće kazne za bilo kakva djela te prekršaje za koje "fini"ljudi koji su u politici,"veliki"biznismeni i sl., nikada nebi bili prijavljeni ili procesuirani.

GR
grgazlatoper21
19:54 18.04.2014.

to je težak zločin,nekupovanjem i falsificiranjem jedne karte ugrožena je država....ne može ona za takav zločin guliti krumpire kao Čobi ili Fiolič,neka guli Remetinec ineka bude sretna što nema Golog otoka pa da tuca kamen cijeli dan..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije