Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ukrao nekoliko tisuća kuna

Vukovarac (38) i policajac svladali pljačkaša trgovine

policija kombi
Foto: Miranda Cikotić/Pixsell
28.03.2017.
u 12:09

Policija je privela lopova te je utvrđeno kako se radi o 33-godišnjaku iz Pule

Uz prijetnju nožem maskirani muškarac jučer je, oko 18.50 sati, pokušao opljačkati trgovinu mješovite robe u Vukovaru. Pljačkaš je zatražio novac od 38-godišnje zaposlenice trgovine koja mu je predala nekoliko tisuća kuna iz blagajne.

- Nakon što mu je uposlenica predala nekoliko tisuća kuna, počinitelj je izašao iz trgovine i počeo se udaljavati. No, ubrzo su ga uočili i svladali policijski službenik i 38 - godišnji Vukovarac, koji su se zatekli u blizini. Počinitelja su zadržali do dolaska policijske ophodnje - stoji u policijskom priopćenju PU vukovarsko-srijemske.  

U službenim prostorijama policije provedeno je kriminalističko istraživanje te je tom prilikom utvrđeno kako je počinitelj 33-godišnjak iz Pule. U jutarnjim satima 33-godišnjak je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.

> > U Zagrebu opljačkan kombi za prijevoz novca

Komentara 1

OB
ObrenM
15:25 28.03.2017.

Zasto se stite podatci ovako casnih ljudi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije