Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preko Bajakovog

Vozač autobusa pokušao prokrijumčariti gotovo 3000 tableta i ampula steroida

Zapljena tableta na Bajakovu
Foto: Carina.hr
22.10.2014.
u 15:01

rijednost zaplijenjene robe procjenjuje se na oko 14.500 kuna.

Gotovo 3.000 tableta i ampula steroida u svojoj je jakni i osobnim stvarima u Hrvatsku pokušao prokrijumčariti vozač autobusa hrvatskih registracija.

Vozač je "pao" s nedozvoljenom robom u utorak prilikom pretrage autobusa kojim je upravljao na Graničnom prijelazu Bajakovo. Carina je izvijestila kako je pronađeno 2.864 komada različitih tableta i ampula steroida koji su zabranjeni za korištenje u sportu.

Vrijednost zaplijenjene robe procjenjuje se na oko 14.500 kuna. Osječki carinici podnijeli su kaznenu prijavu protiv vozača autobusa.

>> Zaplijenili 1907 lažnih torbi, satova, naočala

Komentara 1

MX
Mister X
21:28 22.10.2014.

Kako se nemože do stranih korisnih ljekova preko našega asocijalnoga; nego kako stranci i umorovljenici koji žele provesti duže vremena u RH. Imaju veliki problema i troškova ; vidim iz ovoga gore da su eventualno 2 pacijenta bolesnika zamolila vozačača da im doveze potrebne ljekove i to je to . A mudre uzdrma vjest """3000 tableta"""" . Možda malo čitaoca zna da ima ljudi koji moraju ili potrebuju da uzimaju 500-600 tableta mjesčno .. tako da je moguče za 2 teže bolesne osobe i za nekih 2 mjeseca potrebnog lječenja u domovini !!! Eto pametnog i uspješnog podhvata carinika ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije