Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUKA SUDA

Vidoševiću i J. Mladinov produljen istražni zatvor za dva mjeseca

Nadan vidošević
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
11.02.2014.
u 16:12

Vidoševiću je zatvor produljen zbog mogućeg utjecaja na svjedoke

Nadanu Vidoševiću, bivšem šefu HGK, sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda  produžio je istražni zatvor za još dva mjeseca. Istražni mu je zatvor produljen zbog mogućeg utjecaja na svjedoke. Vidošević se sumnjiči u aferi Remorker, onom njezinom djelu koji se odnosi na HGK, da je organizirao kriminalnu grupu preko koje su milijunski iznosi tijekom godina izvlačeni iz HGK.

Istražni zatvor produljen je i Josipi Mladinov, koja je također osumnjičena u toj aferi. Ona u Remetincu ostaje još najmanje dva mjeseca zbog  mogućeg  utjecajna na svjedoke te opasnosti od ponavljanja djela, jer je još uvijek zaposlena u HGK.

>> Nadan Vidošević na safariju smaknuo lava, slona, krokodila...

>> Imovina blokirana i Vidoševićevoj obitelji, Peternel nudi jamčevinu

Komentara 9

BI
bilikamen
18:22 11.02.2014.

Vidoševiću i J. Mladinov produljen istražni zatvor za dva mjeseca --------------------------------------------------------------------------- Ma što ih ne poubijate i završite vise s tim smećem da ne jedu i ne dišu Hrvatski zrak.

Avatar softmoby
softmoby
17:11 11.02.2014.

odnio je on toga i iz drugih tvrtki, zadnja na popisu gdje je i te kako dobro omastio brk bio je Kraš, i otuda je odnio milione što preko besramne plaće, pa nekih petnaestak tisuća dionica, pa eko Bratina, paa silni hektari zemljišta uokolo, pa bonusi za dobro poslovanje pa ...itd. i zamislite sve je to bilo vrlo transparentno i po zakonu...po menađerskom ugovoru, pitam tko mu je sve to omogućio...hvala bogu na istraživačkom novinarstvu i tim hrabrim novinarima bez kojih se 99% ovakvih ne bi nikada raskrinkalo

ZB
zbuniceva
16:59 11.02.2014.

Čudi onak izdaleka totalna medijska blokada i nedostatak ikakvih podataka o toku istrage, za razliku od slučaja Sanader. O svakom ispitivanju svjedoka protiv Sanadera smo čitali u Jutarnjem sve još isti dan a sad kod Vidoševića prolaze mjeseci i nitii mrc, grobna tišina. Pitam se zakaj, znakovito je ali kaj znači?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije