Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strava u Bjelovaru

Umirovljenik upucao posinka i teško ga ranio pa se objesio

Kupinovac,Bjelovar,samoubojstvo,pokušaj ubojstva,Božo Gesler
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/8
15.01.2014.
u 14:16

Umirovljenik Božo Gesler upucao je i teško ranio posinka Bojana Flanjka. Zatim se ubio

– Još sam u šoku, sve se odigralo iznenadno! S krvavim tragom na prsima i pištoljem u ruci susjed Bojan uletio je u dućan i molio da pozovemo Hitnu pomoć te se potom iscrpljen srušio na pod – ispričala je danas trgovkinja malog dućana u Kupinovcu pokraj Bjelovara prepričavajući detalje tragičnog događaja koji se u susjednoj kući zbio u utorak oko 13 sati i koji je uznemirio cijelo naselje.

Prema onome što se naknadno doznalo, vlasnik kuće 63-godišnji umirovljenik Božo Gesler nakon kratkog sukoba iz pištolja je pucao u 39-godišnjeg Bojana Flanjaka, sina svoje bivše i već tri godine pokojne supruge Anke, teško ga ranivši u predjelu prsnog koša. Ranjeni Bojan unatoč prostrijelnoj rani uspio je bivšem očuhu Boži oteti pištolj i pobjeći te u dućanu potražiti pomoć. Prema iskazu trgovkinje Hitna pomoć i policija stigli su za samo nekoliko minuta.

Bojan je hitno prevezen u bjelovarsku Opću bolnicu, a policajci su se tada oprezno uputili prema Božinoj kući u kojoj ih je čekao užasan prizor. Naime, svjestan počinjenog zločina i vjerojatno misleći da Bojan neće preživjeti, nesretni Božo oduzeo si je život vješanjem. Prema posljednjim informacijama iz bjelovarske bolnice Bojan je ujutro prevezen u zagrebačku kliniku Jordanovac u kojoj se liječnici bore za njegov život.

– Unatoč pruženoj pomoći pacijent je i dalje krvario iz prsišta i zato je prevezen u Zagreb – šturo su priopćili iz bjelovarske bolnice. Što bi mogao biti razlog tog tragičnog sukoba, otkrila nam je Bojanova 82-godišnja baka Marija, majka pokojne Anke koja odnedavno živi s Bojanom u kući tek stotinjak metara udaljenoj od Božine.

– Božo nikako nije volio Bojana i često je znao uz psovke govoriti da će ga jednog dana ubiti. Nakon što se Anka rastala od Bože, protiv njega je pokrenula sudski postupak tražeći da joj isplati njezin dio, budući da je i ona ulagala u zajedničku kuću. Nažalost, teško je oboljela i ubrzo umrla, a nakon njezine smrti spor je nastavio Bojan i, koliko znam, taj je spor i dobio. Božo mu je trebao isplatiti Ankin dio, mislim da je u pitanju iznos od oko 160.000 kuna, ali nisam sigurna. Bojan je već neko vrijeme bez posla i vjerojatno je išao pitati za taj novac pa su se posvađali – ispričala je potresena starica vidno zabrinuta za unukovu sudbinu.

>>Smaknuo prijatelja jer mu je uništio automobil

Komentara 1

NO
novkovka
07:27 17.01.2014.

svega i svačega ima kod nas.bojanu želim brz oporavak i povratak baki.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije