Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sv. Ivan Žabno

Ukrali 12 bojlera pa – zaglibili u blatu

policija
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
26.01.2015.
u 11:49

Tijekom noći lopovi su uhićeni i predani pritvorskom nadzorniku.

Zbog prevelikog lopovskog apetita trojica muškaraca (19, 27 i 48 godina) nisu uspjela u naumu da opustoše dom za starije i nemoćne osobe koji se gradi u Svetomu Ivanu Žabnu u blizini Križevaca.

U pohod su sa zagrebačkog područja krenuli kombijem, koji su u subotu poslijepodne parkirali u blizini zgrade te su u nju provalili kroz prozor i iz budućih apartmana za stare i nemoćne osobe skinuli čak 12 plinskih bojlera. Problemi su počeli kad su ih natovarili u kombi i pokušali zbrisati.

Ispostavilo se da ne mogu krenuti pretovarenim vozilom s blatnjava terena. Kombi je zaglibio u blatu. Provalnici su se razbježali jer je naišao prolaznik koji je pozvao policiju. Tijekom noći lopovi su uhićeni i predani pritvorskom nadzorniku. 

>> Bugarka operirala po trgovinama, četiri pljačke u tri dana

Komentara 1

OB
ObrenM
14:32 26.01.2015.

Molim vas da ne napisete da su to Romi.To isto rade i Talijani -kada radi nedjela Roma,kazu,da su to Hrvati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije