Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraga ubojstva

Viktor Tolj izbo Sanju Hap, pa se odvezao u Osijek i ubio Vlatka Vidakovića te sebe?

vidaković
25.03.2015.
u 21:37

Je li ova policijska pretpostavka točna, znati će se nakon obdukcije tijela Sanje Hap i utvrđivanja točnog vremena njezine smrti.

Dok policija i dalje traga za ubojicom nogometne menadžerice Sanje Hap (39) i osigurava njezin podstanarski stan na zagrebačkoj Kajzerici, pojavile su se informacije da bi njezin ubojica mogao biti Viktor Tolj, čovjek koji je u ponedjeljak ubio osječkog odvjetnika Vlatka Vidakovića da bi zatim presudio i sebi. Ta informacija, koja je za sada jedna od mogućih indicija u istrazi brutalnog ubojstva Sanje Hap, danas nije potvrđena iz službenih izvora, no neslužbeno se doznaje da policija taj trag intenzivno istražuje.

Razlog tome je činjenica da su Sanja Hap i Tolj dosta često telefonski komunicirali, pa se istražuje oko čega. Ukoliko se ova policijska pretpostavka  pokaže točnom, to bi značilo da je Tolj prvo brutalno ubio Sanju Hap, da bi nakon toga krenuo u svojoj krvavi pohod put Osijeka gdje je ubio Vidakovića, a zatim presudio i sebi. Je li ova policijska pretpostavka točna, znati će se nakon obdukcije tijela Sanje Hap i utvrđivanja točnog vremena njezine smrti  te vjerojatno i nakon analize prikupljenih tragova nađenih u njezinom stanu, koja bi trebala pokazati je li Tolj tamo bio.

Ukoliko je on uistinu ubio nogometnu menadžericu, nejasno je kako to, nitko nije primijetio prije 18 sati u ponedjeljak, kada je tijelo nađeno, obzirom da su vrata njezina stana bila odškrinuta. Ako pak ova policijska pretpostavka padne u vodu, to će značiti da su pred policijom pune ruke posla u potrazi za  brutalnim ubojicom jer je Sanja Hap pronađena vezanih udova, pretučena i ubodena najmanje pet puta.

Ugovori za Dinamove juniore

Sanja Hap je i  nakon što joj je propala tvrtka Vicenza koju je osnovala sa sestrama Oršolić, i dalje tragala za mladim nogometnim talentima te ih prodavala stranim klubovima. Kako doznajemo, pod ugovorom je navodno imala i nekoliko Dinamovih juniora. Jedan od njih uskoro je trebao potpisati ugovor za talijansku Cataniju, ali transfer je sada, zbog smrti menadžerice, pod upitnikom. Sanja Hep navodno je bila bliska i s Damirom Vrbanovićem, izvršnim predsjednikom HNS-a, do čijeg komentara danas nismo uspjeli doći.

Policija je inače u utorak navečer uhitila 35-godišnjaka koji je pokušao skinuti službeni pečat s vrata stana u kojemu je zločin počinjen. Riječ je o žrtvinu susjedu s drugog kata zgrade u 3. Podbrežju. No nakon što je ispitan, pušten je jer se ne dovodi u vezu s ubojstvom. Susjedi na Kajzerici i dalje s nelagodom spominju zločin koji im se gotovo odvio pred očima. Isto je i u obitelj ubijene Sanje Hap. Osmrtnica je na vratima, a uz nju i svijeća pred derutnom kućom u Sljemenskoj ulici u Osijeku u kojoj živi Gordana Ivanović, sestra Sanje Hap. Sestra i majka jučer popodne otputovale su u Zagreb po tijelo.

– Bila je jedna od najdivnijih osoba koju poznajem. Ništa vam drugo ne smijemo reći. O njoj se pišu tolike laži – jedino je što nam je rekla Sanjina sestrična. Ubojstvom su ostali zatečeni i sportaši s kojima je menadžerica surađivala. Nogometaš Josip Milardović sa Sanjom Hap posljednji se put čuo prije mjesec i pol, prije puta u Maleziju u kojoj je nastavio nogometnu karijeru.

Podsmijeh iz klubova

Zaželjela mu je, kaže nam, sreću i poručila da samo prati svoj put. Zvučala je “sasvim normalno”.

– Potpuno sam šokiran, iznenađen i žalostan. Sanja je bila vedra, nasmijana i uvijek spremna pomoći gdje god je mogla – kaže Milardović. Nije mu nikada bila menadžerica, ali u karijeri mu je često priskakala u pomoć. Spajala ga je s ljudima iz klubova u kojima je kasnije igrao i s odvjetnicima iz Zagreba.

– Nije se nikada kretala u sumnjivim krugovima – nastavlja naš sugovornik, koji je, među ostalima, igrao za Osijek, Slaven Belupo, Cibaliju.

>>Bivšu nogometnu menadžericu našli izbodenu i vezanu

>>U stanu na zagrebačkoj Kajzerici pronađeno žensko tijelo, sumnja se na ubojstvo

Komentara 44

OB
Objektivno...
23:15 25.03.2015.

Jel se to sad Tolju tovare i sva neriješena ubojstva?

Avatar ciklama
ciklama
01:09 26.03.2015.

Tolj je izgleda nekako, nakon vlastite smrti, srušio i Airbus a320

ER
Eu ropski
23:12 25.03.2015.

Jebes Hollywood, ovo ni oni ne mogu rezirat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije