Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUĐENJE

Ubijeni su hicima iz škorpiona, muž bio i pretučen

Škorpion
Foto: ilustracija
17.09.2014.
u 10:55

Dragici Vidnjević, zvanoj Draga Pilićarka, sudi se zbog ubojstva Josipa i Evice Šepac 1994.

– Protiv Dragice Vidnjević vođena je istraga, a kao tadašnji okružni tužitelj u Glini našao sam dovoljno dokaza da podnesem optužnicu kojom se nju i njezina supruga, mislim da se zvao Marko, tereti za ubojstvo. U pretrazi kuće pronašli smo i oružje – rekao je Đuro Ivković u nastavku suđenja D. Vidnjević, zvanoj Draga Pilićarka, na Županijskom sudu u Karlovcu.

D. Vidnjević, kojoj se sudi u odsutnosti, tereti se za ubojstvo Evice i Josipa Šepca 1994., a Iveković je kazao i da su spis s detaljima tadašnjeg postupka iz Gline za vrijeme Oluje premjestili u Banju Luku, a nije mu poznato što se poslije s njim događalo.

Svjedočila je i Mira Mlinac Lucijanić, patologinja koja je radila obdukciju na tijelima ubijenih supružnika. U nalazu obdukcije navodi se da je bračni par Šepac ubijen svaki s najmanje četiri projektila koji su ispaljeni sa 20 do 390 centimetara udaljenosti. Rane od metaka bile su uglavnom na glavi, vratu i prsištu.

– Prema ranama na rukama zaključujemo da su oni bili u obrambenom položaju i željeli se zaštititi od napada – rekla je patologinja.

Prije ubojstva Josip Šepac bio je i pretučen, a vještak balističar kazao je da je bračni par ubijen iz automatskog pištolja, najvjerojatnije škorpiona.

>> 'Rekli su da idu ubiti; Nikola je uzeo pušku, a Dragica pištolj'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije