Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgorjelo krovište

U kući u Samoboru zapalio se mobitel i prouzročio požar. Lakše ozlijeđen vlasnik kuće

Vatrogasci Zagreb
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
25.11.2014.
u 11:55

Nastala šteta procjenjuje se na oko 20.000 kuna

U potkrovlju kuće u ulici Ivana Perkovca u Samoboru u ponedjeljak u 6 sati izbio je požar u potkrovlju kuće u vlasništvu 54-godišnjeg I.G.

54-godišnjak je u požaru lakše ozlijeđen, a očevidom je utvrđeno da je požar izbio nakon što se zapalio njegov mobitel koji je bio priključen na električnu instalaciju, odnosno punjač.

U požaru je potpuno izgorjelo krovište kuće te je oštećen i dio krovišta susjedne kuće u vlasništvu 61-godišnje žene. Nastala šteta procjenjuje se na oko 20.000 kuna.

>> Poviše Vrgorca izbio manji požar, gorjela trava i nisko raslinje

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije