Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Droga

U kući u Kršanu i u Opatiji pronađena indijska konoplja

Marihuana
Foto: Ilustracija: Marko Jurinec/PIXSELL
22.09.2014.
u 16:15

Trojicu muškaraca starosti 40, 30 i 23 godine s područja Opatije sumnjiči se da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama

Trojicu muškaraca starosti 40, 30 i 23 godine s područja Opatije sumnjiči se da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

U pretrazi obiteljske kuće na području Kršana i osobnog vozila labinska policija pronašla je 88 stabljika indijske konoplje, dvije sušene stabljike, suhe listove težine 310 grama, PVC vrećice sa zelenom biljnom materijom težine 12 grama i oko dva grama hašiša i marihuane. 

U suradnji s PU primorsko-goranskom, na području Opatije također je obavljena je pretraga kuće pri čemu je pronađeno 382,5 grama marihuane, 0,5 grama hašiša, dvije stabljike indijske konoplje, 41 sjemenka indijske konoplje te bočica ulja sa 10 mililitara indijske konoplje. Istraživanjem je utvrđeno da su osumnjičeni od svibnja, u više navrata, sadili indijsku konoplju te su po završetku kriminalističkog istraživanja, 19. rujna u poslijepodnevnim satima, privedeni u pritvorsku jedinicu PU istarske.

>> 'Pao' s heroinom pa priznao da kod kuće ima još droge

Komentara 1

PI
pistaljka
23:32 23.09.2014.

Marihuana ili kanabis, konoplja, jest najljekovitija biljka koju je dragi Bog dao ljudskom rodu. Ona liječi ne samo rak nego i sve ostale bolesti znane čovjeku. Zbog takve ljekovitosti, farmaceutske golbalne i zločinačke kompanije u rukama elitne zločinačke svjetske vlade u sjeni zabranjuju upotrebu kanabisa skoro u svim zemljama svijeta. Zločinci ne žele zdravo stanovništvo, nego bolesno, kako bi mu prodavali po ogromnim cjenama svoje otrove ("lijekove"). Zašto be neka ustanova, koja je postavljena od i služi narodu, zabranila tom istom narodu od kojeg je izabrana i postavljena upotrebu bilo koje biljke na svijetu. Zar čovjek, kao osobna nije suveren i slobodan, birati dobro i zlo? Takve zabrane su nelegalne i zločin protiv čovječanstva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije