Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vinkovci

U kući mu pronašli 24 g speeda, malo marihuane i digitalne vage

droga
Foto: MUP
24.04.2014.
u 11:49

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, 24-godišnjak je uhićen

Prema nalogu Županijskog suda u Vukovaru, policijski službenici PU vukovarsko-srijemske jučer u kasnim poslijepodnevnim satima, obavili su pretragu doma 24-godišnjaka u Vinkovcima, u ulici Jurja Dalmatinca.

Pronađeno je 23,9 g opojne droge tipa speed, 1,1 grama marihuane i dvije digitalne vage. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, 24-godišnjak je uhićen te uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.

>>Slovenac krijumčario amfetamin, ketamin, ecstasy i marihuanu

Komentara 2

JN
Justice.No.1.
12:44 24.04.2014.

Opa vidi policije u Vukovaru i Vinkovcima sto se "trgla" nakon reketarsko/narko/mafijaskog obracuna u Vinkovcima sada ispada kao da nesta rade?? HDZ-ovski uhljebi u policiji koji su preko stranke dosli tamo i kao vratili iskaznice, pogledajte samo prezimena i bit ce svima sve jasno.

US
U sridu
13:08 24.04.2014.

Dozivotni zatvor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije