Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ukrotio "strah i trepet Zagorja"

Tukao Koradu 10 minuta jer je napao djevojke

mario korade
Foto: Facebook
22.03.2016.
u 08:15

Mario Korade na slobodi je proveo samo mjesec dana prije nego što je opet pokazao svoju agresivnu stranu i šipkom nasrnuo na djevojke

– Tukao ga je deset minuta bez prestanka. Mario Korade bio je potpuno bespomoćan, tko zna kako bi sve završilo da nije stigla policija – riječi su kojima su očevici opisali sukob između Marija Korade (27) i jednog mladića koji se u noći na nedjelju odigravao u zagrebačkom Borovju, a u kojemu je taj problematični sin peterostrukog ubojice Ivana Korade izvukao deblji kraj.

Iako zbog brojnih sukoba i tučnjava, u koje se upuštao i za života svog oca, za njega govore da je strah i trepet zagorskih brega, u nedjelju je izravno iz noćnog izlaska odvezen u bolnicu.

Bio je vidno pijan

Zanimljivo je da se u to vrijeme Korade trebao nalaziti u ćeliji remetinečkog zatvora gdje je trebao završiti još u petak nakon što mu je zagrebački Županijski sud zbog kamatarenja i zlostavljanja poznanika Zdenka M. (25) ponovno odredio istražni zatvor. No s obzirom na to da se Korade u petak nije pojavio na zakazanom sudskom ročištu na Općinskom kaznenom sudu, za vikend je bio slobodan da po tko zna koji put neku svoju pravdu pokuša istjerati galamom, psovkama i prijetnjama.

– Bilo je već rano jutro kada smo vidjeli vidno pijanog Koradu kako iz jednog noćnog kluba izlazi odjeven u trenirku i tenisice. Bio je vani samo nekoliko minuta kada su pored njega prošle tri djevojke. Najprije im se počeo nabacivati, a onda je odjednom promijenio ploču i počeo se derati na njih i prijetiti im. U rukama je imao metalnu šipku kojom je mahao pred njima. Tada je jednom momku koji se našao u blizini puknuo film i iznenada je nasrnuo na Koradu – prepričavaju očevici.

Prema njihovim riječima, sve se dogodilo toliko brzo da se Korade nije ni stigao braniti. Pao je na tlo i metalna šipka mu je ispala iz ruke, a drugi mladić ga je pred djevojkama i još nekoliko ljudi neprekidno udarao desetak minuta. Prestao je tek nakon što je došla policija.

Pušten na slobodu

Izvan zatvora je tako Korade uspio provesti točno mjesec dana prije nego što je ponovno pokazao svoju agresivnu stranu. Naime, na slobodi je bio od 19. veljače kada mu je ukinut istražni zatvor u kojem je bio od studenoga. U pritvoru je tada završio nakon što ga je Zdenko M. prijavio da ga je kamatario i prijetio mu od ljeta 2012. godine do 21. listopada prošle godine.

 – U tom razdoblju dao sam mu 50.700 kuna jer mi je prijetio da će me masakrirati i iščupati mi grkljan i oči – izjavio je Zdenko M. Korade se jučer pojavio na MUP-ovoj stranici kao nestala osoba, a iz objavljenih podataka vidljivo je da se u nedjelju udaljio iz KB Sveti DuhBolnica je vjerojatno i prijavila njegov nestanak.Jučer nešto prije 18 sati javio se u Remetinec.

>>Koradi sud ponovno odredio pritvor, a on se nije pojavio na ročištu

>>Neukrotivi sin generala Korade muškarcima prijetio pištoljem

Komentara 165

VA
valides
09:12 22.03.2016.

Svaka čast liku koji ga je prebio

Avatar NeNormalan
NeNormalan
08:24 22.03.2016.

Mjesto mu je u ludari, a ne u Remetincu

DU
Deleted user
08:59 22.03.2016.

Neki dan sam napisao, taj neće stati dok ne počne ubijati kao tatek, jer mu očito institucije ove bijedne države ne mogu stati na kraj. Ako je određen istražni zatvor, što je radio na slobodi? Hoće li netko iz vrha MUP-a odgovarati ili izletjeti na cestu jer ga policija nije pobrala s ceste onog trenutka kad je ŽS odredio pritvor? No, mogu se okladiti, prekršajna prijava zbog remećenja javnog reda i mira protiv ovog dečka, koji je batinama pokazao tom ološu da ima i većih frajera od njega, već je napisana! Nažalost, zločinačke obitelji Korade riješit ćemo se vjerojatno na sličan tragičan način. Ubojstvo nedužnih - talačka kriza ili potjera - i konačno, policijski metak u čelo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije