Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Utopio se

Tijelo nestalog Josipa Križanovića pronađeno u Dravi

Josip Križanović
Foto: nestali
20.10.2014.
u 16:11

- Obdukcijom na Patologiji osječkog KBC potvrđeno je kako se radi o utapanju bez tragova nasilja ili kaznenog djela - izvijestio je glasnogovornik PU osječko-baranjske Darijo Premec.

Tijelo Josipa Križanovića (19) koji je nestao s noći 11. na 12. listopada u Osijeku, pronađeno je u nedjelju poslije podne u Dravi.

- Obdukcijom na Patologiji osječkog KBC potvrđeno je kako se radi o utapanju bez tragova nasilja ili kaznenog djela - izvijestio je glasnogovornik PU osječko-baranjske Darijo Premec.

>> U Osijeku nestao 18-godišnji Josip Križanović

Komentara 5

DU
Deleted user
16:39 20.10.2014.

Smiješne su te izjave "bez tragova nasilja",kao da se čovjeka ili dijete kao ovdje ne može iznenada dovesti u stanje slabosti-bez svijesti i nakon toga utopiti,to najbolje znaju forenzika , doktori i "mafijaši".U uzroke i otkrivanje možebitno mogućih napadača teško je ulaziti

BB
brle brkić
08:52 22.10.2014.

zar je toliko napredovala policijska istraga?pa dva jača čovijeka mogu jednog uhvatit za hlače i jaknu i bacit u rijeku i nema tragova nasilja,ovakve izjave ohrabruju nasilnike.

DU
Deleted user
21:09 20.10.2014.

Biti ću sto posto bezobrazan. Neka se njegovi roditelji zapitaju gdje su pogriješili?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije