Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBOJSTVO IZ KORISTOLJUBLJA

Susjed pretukao i ugušio Zorku Jović zbog novca

ubojstvo u Osijeku
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
1/3
22.05.2016.
u 13:56

Ubojica je priveden i ispitan u Državnom odvjetništvu

Zbog ubojstva Zorke Jović (75) u srijedu u Osijeku, uhićen je njezin 43-godišnji susjed. Ubojica je u nedjelju ujutro priveden i ispitan u Državnom odvjetništvu, a slijedi mu istražni zatvor.

Nesretnu je staricu, neslužbeno doznajemo, ubio zbog novca pa ga se tereti za teško ubojstvo iz koristoljublja.

Zorkino beživotno tijelo pronađeno je u njezinu stanu u osječkom Blok centru II, u samom središtu grada, u srijedu oko 21.40 sati. Nije se javljala rođacima na telefon pa su alarmirali policiju.

Ubojica ju je gušio, ali i tukao šakama i tupim predmetima. Ukrao je kartice i novac. Susjedi su već jutro nakon zločina sumnjali kako je riječ o ubojstvu iz koristoljublja.

- Ona nije bila starica, već dama! Imala je lijepu mirovinu, bili su ranije vlasnici antikvarijata. Nismo čuli da je s nekim bila u zavadi, uvijek je bila pristojna i nasmijana – kazali su nam tada. Počele su odmah i kolati priča kako bi ubojica mogao biti među susjedima.

>> Žena (75) pronađena mrtva u svom stanu: 'Nije bila starica, nego dama'

Komentara 9

Avatar babas
babas
14:54 22.05.2016.

Država bez smrtne kazne nije pravna država.

DU
Deleted user
18:36 22.05.2016.

Ljudi koji ubijaju iz koristoljublja,ne gledaju na zrtvu ko je,i sta je.Takvi bi i rodjenu majku ubili zbog sake novca.

LE
lertiad
15:25 22.05.2016.

Zločin i kazna. Isto kao kod Dostojevskog

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije