Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Leteći Vojo

Suđenje Blaževiću: Svjedok iz Hamburga kažnjen sa 5000 kuna

vojislav blazevic,portal (1)
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
22.01.2014.
u 19:29

Nije se pojavio Hrvoje Marić iz Hamburga, koji je sudu poslao pismo da je poslovno spriječen.

Suđenje Vojislavu Blaževiću, optuženom da je lani podmetnuo dvije eksplozije u zapadnom dijelu Zagreba te ugrozio živote 10-ak osoba, nastavljeno je saslušanjem svjedoka.

Nije se pojavio Hrvoje Marić iz Hamburga, koji je sudu poslao pismo da je poslovno spriječen, pa ga je sutkinja zbog toga kaznila sa 5000 kuna. Da ga se sasluša, inzistira Blaževićev odvjetnik Davor Cahun, pa će biti pozvan diplomatskim putem preko suda u Hamburgu.

Inače, Marić je u istrazi tvrdio da mu je Blažević rekao da je u Švicarskoj za bivše Jugoslavije naučio obijati sefove te da zna sastaviti bombu, što je Blažević porekao. Saslušani su i vozač Hitne Željko Petković i tehničar Zlatko Domin.

>>Vojislav Blažević: Gospođo sudac, bilo bi najbolje da me strijeljate

>>Blažević ponudio i avion kao jamčevinu koju nisu prihvatili

Komentara 2

ST
stjepanovic
07:53 23.01.2014.

Vojislave....uzmi si vremena...I lijepo priznaj ko te ...osposobio...I bude ti lakse...vjeruj ....

CR
CRO2014
12:09 23.01.2014.

Dok sam citala ovaj clanak sam se stalno pitala tko je ovdje sada "bad boy"?! Jeli sada svjedok "kriv" da je bio svjedok? Mislim gospodji Jurasic svaka "cast" na clanku jer je navela ime i prezime i prebivaliste svijedoka JAVNO!! Mislim, to su nasi novinari koji stime SVAKOGA sprijecavaju biti svijedok i stati iza toga i stime se i borit za dobro!! SVAKA SVAKA CAST!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije