Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Puna prikolica

Slovenac prevozio 600 kilograma borovnica

borovnica
Marinko Jurinec/PIXSELL
27.08.2014.
u 12:52

Slovenac je borovnice prevozio u vrećama u prikolici

S više od 600 kilograma šumskog bobičastog voća, borovnica (brinja), delnička je policija u ponedjeljak navečer u blizini Broda na Kupi zatekla 67 godišnjeg državljanina Slovenije.

Slovenac je borovnice prevozio u vrećama u prikolici. Kako je utvrdila policija muškarac je voće otkupio na području Delnica i u mjestu u susjednoj, vjerojatno Karlovačkoj županiji. Uza se nije imao potrebnu dokumentaciju o kupnji niti valjanu dozvolu za branje plodova.  Borovnice su mu oduzete  a o počinjenom prekršaju iz Zakona o šumama, bit će obaviještena nadležna šumarija.

>> Plava bobica riznica je vitamina, minerala, ali i važnih antioksidansa

Ključne riječi

Komentara 7

L0
luena 01
19:01 27.08.2014.

Nije dosta da nas nasi kradu sad se i susjedi osilili ,treba mu osim kazne naplatiti i tih 600kg koje je svercao (ubrao) , a koje su mu ipak oduzeli pa ni njemu nece vise pasti na pamet tudjeg se se lacat..."Svijet" je ionako pokvaren do srzi.....

TH
thekurcula
20:49 27.08.2014.

A komentar luena, iii luene, kao i obično, potpuno je neprimeren i besmislen! Hrvatska je ušla u EU i potpuno je nebitno ko se bavi nedozvoljenom trgovinom bilo gde u EU. Drugim rečima, ta kleka (pretpostavljam da je ipak reč o kleki, ili brinji, i da je Slovenac hteo da peče brinjevac a ne da pravi kompot od borovnice) je tuđa njemu isto toliko koliko i tebi, to jest zabranjeno je njezino neovlašteno branje po šumama i njemu i tebi.

BA
bajo2
21:47 27.08.2014.

ako ih ne uskladiste dobro,stari moj tuzi ih!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije