Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osuđen i otac

Sina sam poslao najgorem mogućem 'doktoru'

Ante Pavlović
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
22.05.2015.
u 09:43

Otac 12-godišnjaka, kojeg je Ante Pavlović udario jer mu nije htio pokazati spolovilo, osuđen je na uvjetnu kaznu zatvora od šest mjeseci

– Žao mi je što se sve dogodilo i sam sam postiđen svime, nisam htio takav ishod. Želio sam pomoći djetetu, a ispalo je da smo došli najgorem mogućem ‘doktoru’ – kazao nam je otac 12-godišnjeg dječaka kojega je krajem prošle godine liječio samozvani kiropraktičar Ante Pavlović. Otac se pokajao pred državnim odvjetništvom, a onda i pred sutkinjom Općinskog suda u Karlovcu Elmom Kaleb Mamić koja je prihvatila nagodbu tužiteljstva i oca. Kažnjen sa šest mjeseci uvjetno na dvije godine. U tom vremenu ne smije počiniti nikakvo kazneno djelo u Hrvatskoj niti u Austriji gdje živi sa sinom.

– U protivnom se ova odluka može povući, a predviđena kazna zatvora za povredu djetetovih prava može biti i do tri godine zatvora – objasnila je sutkinja Elma Kaleb Mamić. Otac je platio i 500 kuna sudskih troškova. Kazao je da odlazi u Austriju gdje živi sa sinom koji se školuje. Dodao je da je samo želio sinu pomoći, razgovarati s nekim liječnikom kako bi riješili probleme. I sam je ostao šokiran seansom dr. Pavlovića, posebno kada se počeo derati na dijete i na njega. Sada samo želi slučaj zaboraviti. Pavlović je od kraja prošle godine u zatvoru.

>> Anti Pavloviću zbog zlostavljanja djeteta 20 mjeseci zatvora

Komentara 10

DR
dragica949
10:14 22.05.2015.

Dragi gospodine,trebali ste "doktora"vi tužiti i obraniti svog sina,a ne da budete tuženi.No svaka se škola plaća,a vi ste svoju školarinu platili.

DU
Deleted user
11:02 22.05.2015.

Svaka se glupost plaća. Na žalost najveću cijenu platio je nedužni dječak. A da nije Pavlović jedini nadriliječnik, dobro je poznato, uz svu gomilu "bioetezista", "bioenergetičara" i sličnih nadriliječnika, koje ova država ustrajno pušta na miru. Nitko od novinara nije do sada upitao ministra Vargu što o tome misli i što poduzima. Novinari trgnite se i ne činite štetu svojim besplatnim reklamiranjem nadriliječništva. Vjerojatno i Vi, imate nekakvu odgovornost, ako ništa drugo barem moralnu.

RO
RobyRoby
10:17 22.05.2015.

Pa ovaj nema nista u glavi kad smatra Antu Pavlovica doktorm

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije