Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UNIJELA UPALJAČ

Šibenčanka se zapalila na psihijatriji, upravitelj: Nije bilo propusta

bolnica
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/2
18.10.2014.
u 21:50

Najvjerojatnije nenamjerno, zapalila je vatru i teže se opekla

Šibenčanka stara 50 godina u srijedu se zapalila na odjelu psihijatrije šibenske Opće bolnice, prenosi Šibenik.in. Kako piše ovaj portal, žena je u svoju sobu, koja bi trebala biti pod strogim nadzorom, iz dijela odjela na kojem je dozvoljeno pušenje uspjela prokrijumčariti upaljač. Najvjerojatnije nenamjerno, zapalila je vatru i teže se opekla.

Sanacijski upravitelj Opće bolnice pak decidirano tvrdi da do propusta nije došlo.

- Nije to propust, nego zaobilaženje sustava. Ovo je prvi put da se tako nešto dogodilo. Nismo mi kaznionica, nego bolnica, a čak i u najstrožim kaznionicama i zatvorima dolazi do zaobilaženja sustava – tvrdi dr. Ante Županović.

Šibenik.in poziva se na izvore u policiji i piše kako bolnica nije podnijela prijavu te neslužbeno doznaje da je brat 50-godišnjakinje pokušao razjasniti s osobljem bolnice što se zapravo dogodilo, ali bezuspješno, pa je iz očaja slučaj prijavio policiji. Županović tvrdi da to nije istina.

- Obitelj je cijelo vrijeme bila informirana. Majka i otac su bili tu petnaest minuta nakon što se to dogodilo, a brata sam osobno primio kako bih mu usmeno iščitao izvješće komisije – tvrdi Županović.

>> Umro u bolnici: Zaspao na krevetu pa mu cigareta zapalila krevet

>> Pokušala ubiti pauka pa zapalila cijelu kuću

Komentara 1

Avatar bodavica
bodavica
19:02 20.10.2014.

treba pitati toga njenog brata dušebrižnika gdje je bio do sada i kako odmah nije pokrenuo postupak,a po riječima dr.Županovića se vidi da je tu sve jasno,ali kod nas je ušlo u modu tužiti bolnice i doktore samo radi traženja novca.Jadno ali istinito!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije