Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA U DUGOJ RESI

Autoelektričar u svojoj kući ubio vlasnika pizzerije i bivšeg specijalca pa počinio samoubojstvo

ubojstvo duga resa
Foto: Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL
1/9
07.10.2016.
u 18:57

Što je izazvalo sukob poznanika i dugoreškog poduzetnika, susjedi ne znaju, a tek neki spominju neke moguće poslovno-novčane odnose

Na području Duge Rese, u mjestu Belavići nešto prije 14 sati dogodila pucnjava u jednom obiteljskom dvorištu.

Prema prvim neslužbenim informacijama riječ je o sukobu trojice poznanika zbog nekih dugova. Ubojstvo se dogodilo u obiteljskoj kući Marinka F., autoelektričara iz Duge Rese, kamo su nekim poslom došli Tomislav L., vlasnik poznate dugoreške pizzerije Riva i Zdravko K., umirovljeni policijski specijalac i poduzetnik.

Što je izazvalo sukob poznanika i dugoreškog poduzetnika, susjedi ne znaju, a tek neki spominju neke moguće poslovno-novčane odnose.

Sukob je rezultirao time što je Marinko ubio Tomislava i Zdravka da bi potom počinio samoubojstvo. Liječnici su se kratko borili za njegov život, no Marinko je ubrzo podlijegao ozljedama.

Tragedija je veća što iza sve trojice ostaju obitelji; iza dvojice ubijenih odrasla djeca, a iza Marinka, nažalost, troje maloljetne djece. 

Dubravko Skolan, zamjenik Županijske državne odvjetnice u Karlovcu na mjestu događaja kazao je kako ŽDO i policija provode istragu, ali kako će u rasvjetljavanju svega, pa i motiva ubojstva, razgovarati sa obitelji i mještanima, a bit će provedena i obdukcija. 

- Na mjestu događaja utvrđeno je da je došlo do smrtnog stradavanja tri muške osobe u dobi od 56, 47 i 39 godina. Po dostupnim saznanjima, izgubile su život pucanjem iz streljačkog oružja. Postoje indicije da je osoba u dobi od 39 godina usmrtila dvojicu muškaraca i potom sebi oduzela život. Sve se dogodilo u garaži, odnosno radionioci 39-godišnjaka - kazao je Dubravko Skolan.

Kazao je da je na mjestu događaja pronađena puška M-48 s kojom je ubojstvo i samoubojstvo vjerojatno počinjeno.

>> Počinitelj koji je iz Smarta pucao na Audi A5 s tri putnika i dalje je u bijegu

Komentara 56

DU
Deleted user
15:53 07.10.2016.

zbog dugova? da se nije nekome kamatarenje obilo o glavu?

KV
kvatrić
15:08 07.10.2016.

Normalno da pucaju. Pa pucnjava je, uz pljačku i prosjačenje,osnovno ljudsko pravo cigana. Kao i to da im predstavnik uđe u Sabor sa 300 glasova,

DU
Deleted user
15:01 07.10.2016.

Duge cijevi u Dugoj Resi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije