Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bjelovar

Potvrđena optužnica Davorinu Dikliću kojeg se tereti za smrt 10 pacijenata

Davorin Diklić
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
27.01.2015.
u 15:08

Nema više prepreka za početak suđenja poznatom bjelovarskom kirurgu dr. Davorinu Dikliću potvrdio je Općinski sud u Bjelovaru

Nema više prepreka za početak suđenja poznatom bjelovarskom kirurgu dr. Davorinu Dikliću nakon što je jučer Općinski sud u Bjelovaru potvrdio optužnicu koja ga tereti da je od 2003. do 2009. godine neadekvatnim liječenjem te nesavjesnim postupcima počinio pogreške zbog kojih je umrlo deset pacijenata, a kod dvoje je teško narušeno zdravlje.

Državno odvjetništvo za bivšeg šefa kirurgije te svojedobno i v.d. ravnatelja bjelovarske bolnice traži zatvorsku kaznu i desetgodišnju zabranu bavljenja kirurgijom.

>> Kirurg Diklić: Svima je jasno da ljudsko tijelo ne reagira jednako na isto liječenje

Komentara 6

OB
ObrenM
18:24 27.01.2015.

Dali je u pitanju neznanje ili je u pitanju seriski.....

OB
Objektivno...
17:32 27.01.2015.

Doktori polako dolaze na red za optuženičke klupe... Vjerojatno zato što nemaju DSV da ih štiti kao što se štite suci

NA
Napalm
21:29 27.01.2015.

@promatrač, Diklić je član HSS-a.Oni koaliraju s HDZ-om, ali ne vidim poveznicu diplome i članstva u nekoj stranci.Naši političari bez obzira na diplomu i stranačku pripadnost nisu vrijedni ni da bi služili kao stup poljskog klozeta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije