Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bjelovar
Povratak na članak

Potvrđena optužnica Davorinu Dikliću kojeg se tereti za smrt 10 pacijenata

Nema više prepreka za početak suđenja poznatom bjelovarskom kirurgu dr. Davorinu Dikliću potvrdio je Općinski sud u Bjelovaru

Komentari 6

OB
ObrenM
18:24 27.01.2015.

Dali je u pitanju neznanje ili je u pitanju seriski.....

VL
OB
Objektivno...
17:32 27.01.2015.

Doktori polako dolaze na red za optuženičke klupe... Vjerojatno zato što nemaju DSV da ih štiti kao što se štite suci

VL
NA
Napalm
21:29 27.01.2015.

@promatrač, Diklić je član HSS-a.Oni koaliraju s HDZ-om, ali ne vidim poveznicu diplome i članstva u nekoj stranci.Naši političari bez obzira na diplomu i stranačku pripadnost nisu vrijedni ni da bi služili kao stup poljskog klozeta.

VL
VE
vesnabac
16:40 29.01.2015.

Još je gore kad se tako nesavjesno postupa prema djeci. Svi u Čazmi znaju da je naš mali Ravlić Lovro nastradao kad ga je operirao doktor Bahtijarević, i ozljedio mu jednjak. Kad se stanje pogoršalo on je sa nogometašima otišaoo na utakmicu na tri dana, a kad ga je ponovo operirao ostao je bez jednjaka, isto kao što je ona djevojčica ostala bez bubrega i na transplantaciji. I nikome ništa, to nitko nije istraživao.....

VL
Avatar @promatrač
@promatrač
15:42 27.01.2015.

Gdje je prije radio ? U nekoj mesnici ? Ako je član SDPa najvjerojatnije nema ni valjanu diplomu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.