Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAO HOROR PRIČA

Poslodavci iz pakla: Muž tukao zaposlenicu na poticaj supruge, supruga je zalijevala solnom kiselinom i gasila opuške na njoj

policija
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
24.08.2016.
u 14:28

Istraga proširena i na suprugu koja se brani sa slobode, a sumnjiči se za trgovinu ljudima

Nakon što je prije mjesec dana Općinsko državno odvjetništvo u Puli pokrenulo istragu protiv Vjerana Š. (43) jer je u Poreču mjesecima protiv njezine volje držao 43-godišnju zaposlenicu, koju je pri tome psihički i fizički zlostavljao te je teško ozlijedio, istraga je sada proširena i na suprugu Vjerana Š. 

Tužiteljstvo 31-godišnju suprugu Vjerana Š., koja se brani sa slobode, sumnjiči za trgovinu ljudima, protupravno oduzimanje slobode, poticanje na nanošenje teške ozlijede...

Sumnja se da je 31-godišnjakinja od rujna 2015. do 17. srpnja 2016. pomagala svom suprugu u zlostavljanju nesretne 43-godišnjakinje, koja je radila u ugostiteljskom objektu obitelji Vjerana Š. kao sezonska radnica.

Vjeran Š. i njegova supruga 43-godišnjakinju su zatvorili na ime otplate neodređenog duga, te su joj pri tome ograničili kretanje, nadzirali su joj mobitel i laptop, a 31-godišnjakinja je 43-godišnjakinji prijetila te joj je govorila da nema kamo otići.

Osim toga, sumnja se da ju je u više navrata teško ozlijedila, jer joj je prolila solnu kiselinu po leđima, te joj je gasila opuške po leđima i ubadala je oštricom po tijelu!?

Sve to nije joj bilo dovoljno, pa je jednom prigodom 43-godišnjakinji odrezala kosu, dok je drugi put nesretnu ženu natjerala da to sama napravi. Sumnja se i da je 31-godišnjaka u više navrata tražila svog supruga Vjerana Š. da istuče 43-godišnjakinju, što je ovaj i učinio, teško je ozlijedivši.

Kako bi prikrili što rade prisilno zatvorenoj radnici, sadistički bračni par u dva navrata tijekom veljače i ožujka prisilno ju je zatvorio i zaključao. Prvo u ostavi stana gdje je bila zaključana između pet i šest dana spavajući na podu, a drugi put u spavaćoj sobi stana, kada joj je samo povremeno dopušten odlazak na WC.

Stravična priča o poslodavcima iz pakla otkrila se prije mjesec dana kada je Vjeran Š. uhićen i pritvoren. Nesretna 43-godišnjakinja nekako je ipak o svemu uspjela obavijestiti svoju obitelj koja je došla po nju te ju je odvela u Slavoniju, odakle je porijeklom, na liječenje.

>> Dvojica Afganistanaca stradali na željezničkoj pruzi u Kutini

Komentara 48

DU
Deleted user
14:56 24.08.2016.

Vjeran Šalov. Nemojte skrivati prezime.

SL
slatix
14:52 24.08.2016.

Onda kažu fali radnika, i kod ostalih su uvjeti slični ali za sad još ne tuku.

MA
Majur
16:10 24.08.2016.

Zamisli da ti ženska osoba iz tvoje obitelji takvo nešto doživi....i nađeš te nakaze koje su joj to radile....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije