Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
raspisana nagrada

Policija nudi 70.000 kuna za informacije o ubojici Hrvoja Turibaka

turibak
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
30.07.2014.
u 14:42

Turibak je okrutno ubijen u srpnju 2012. u Zagrebu u stanu koje je dijelio s bratom i roditeljima

Policija je raspisala nagradu od 70.000 kuna za davanje informacija u nikad razjašnjenom ubojstvu Hrvoja Turibaka, koje se dogodilo 7. srpnja 2012. u Zagrebu.

Turibak je okrutno ubijen između 14 i 15 sati u ulici Drage Gervaisa, u stanu u kojem je živio uz roditelje i brata, a ubojica nikad nije pronađen.

U cilju pribavljanja korisnih informacija o identitetu nepoznatog počinitelja ovog kaznenog djela, potpredsjednik Vlade RH i  ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić, donio je Odluku o raspisivanju nagrade.

Pozivaju se sve osobe koje imaju korisne obavijesti o ovom kaznenom djelu da se jave policiji na telefon 192, e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr kao i osobno u najbližu policijsku postaju ili izravno Službi općeg kriminaliteta u Zagrebu, Heinzelova 98.

>>Tomislav Turibak: Moj je obraz čist

>>Skinuli svaku sumnju: Tomislav Turibak nije ubio brata Hrvoja

>>Hrvoje je umirao čak 12 minuta svjestan što mu se događa

>>Obitelji Turibak uništen život, rijetko ih vide, žele prodati stan

Komentara 4

SW
swic
15:30 30.07.2014.

Daj boze da se ikad sazna , zalosno ubit mladica u njegovom stanu .

Avatar Perica1
Perica1
22:29 30.07.2014.

Mislim da je policija uprskala očevid i da je brat kriv.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije