Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počinio samoubojstvo

Muškarac (41) majku 5-godišnjeg djeteta odvezao na posao i ustrijelio ispred trgovačkog centra

Nedeljanec: U osobnom automobilu pronađeni mrtvi muškarac i žena
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
1/5
19.11.2016.
u 14:30

Ubijena M.S. je majka petogodišnjeg djeteta. Ona i S.M. živjeli su zajedno u selu Završje Podbelsko

U Nedeljancu nedaleko od Varaždina na parkiralištu trgovačkog centra "Kitro" u osobnom automobilu pronađene su dvije mrtve osobe. 

U automobilu su bili 23-godišnja žena i 41-godišnji muškarac s varaždinskog područja. Ubijeni su iz vatrenog oružja, a muškarac je prvo ubio ženu, a onda počinio samoubojstvo.

Ubijena M.S. je majka petogodišnjeg djeteta, a ona i S.M. živjeli su zajedno u selu Završje Podbelsko. Danas ujutro dovezao ju je na posao u trgovački centar ispred kojeg ju je ustrijelio pištoljem i presudio sam sebi. 

O događaju u Nedeljancu oglasila se službeno i policija.

"Danas u 6.45 sati Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave varaždinske zaprimio je dojavu Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije da su na parkiralištu trgovačkog centra u Nedeljancu u osobnom vozilu pronađene dvije mrtve osobe. Kako je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno, 23-godišnja djevojka i 41-godišnji muškarac dovezli su se osobnim vozilom na navedeno parkiralište oko 6 sati.

Očevidom koji je proveo zamjenik Županijske državne odvjetnice u Varaždinu u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave varaždinske utvrđeno je da je najvjerojatnije muškarac hicem iz vatrenog oružja usmrtio djevojku, a potom i sebe. Zamjenik Županijske državne odvjetnice odredio je obdukcije preminulih i potrebna vještačenja, dok policijski službenici nastavljaju daljnji rad na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja", piše u priopćenju.

>> Nožem teško ozlijedila izvanbračnog partnera

Komentara 28

KW
Kater_Wien
10:48 19.11.2016.

da mu nije rekla gospodjica da zeli prekinuti vezu...

DU
Deleted user
11:38 19.11.2016.

Prvo je ubio ženu a zatim sebe. Tako piše u članku, kako ne bi čitatelji mislili da je drugi redoslijed.

DU
Deleted user
10:12 19.11.2016.

I prije su se huzili susjed i susjeda ali nitko nije nikoga ubijao. Ovo je samo dokaz da je društvo nezrelo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije