Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kod Đurđevca

Pijan se spotaknuo na teglu s cvijećem, pao u podrum i smrtno stradao

Smrtno stradao padom u podrum
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
1/3
29.10.2014.
u 22:21

U obiteljskoj kući ispred koje se sve dogodilo su čuli neki udarac, ali u prvi trenutak nisu znali o čemu se radi.

U Molvama nedaleko od Đurđevca večeras oko 17:45 sati smrtno je stradao P. Č. (62). Prema dostupnim informacijama, on se spotaknuo na teglu s cvijećem i pao u podrum kuće koja je u vlasništvu M. Ž.

P.Č. je na mjestu preminuo.

Vlasnik kuće je poznavao P.Č., ali nisu kućni prijatelji, a nije ni znao poslije reći zašto je ovaj došao k njemu. U obiteljskoj kući su čuli neki udarac, ali u prvi trenutak nisu znali o čemu se radi.

Prema izvoru bliskom policiji nesretnik je bio pod utjecajem alkohola, a njegovi poznanici kažu da je cijeli dan radio i pio.

>> Sa 1,61 promilom zabio se u traktor pa napao traktorista i 91-godišnjakinju

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
00:32 01.11.2014.

Kaj je to tegla? Jel to ono kaj mi Hrvati zovemo lonac za cvijeće?

OP
optimistican
08:22 30.10.2014.

radio i pio !????????

PE
Pemac49
11:38 31.10.2014.

Kve veze ima cvjece i tegle ..gje je ograda tu da nemoze nitko past u podrum .mogo je tako i jedan konj da mu padne u podrum boze sacuvaj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije