Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijavila publicista

'Pavković mi je podigao glavu, jezik mu je bio u mojim ustima'

Mladen Pavkovic
Marijan Susenj/PIXSELL
23.07.2013.
u 23:10

Kazala je da je preko studentskog servisa prije tjedan dana dobila angažman u Pavkovićevu izdavačkom poduzeću.

Koprivničkog novinara i publicista Mladena Pavkovića, šefa Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata ‘91., osamnaestgodišnja djevojka iz jednog mjesta na sjeveru Hrvatske (podaci poznati redakciji) prijavila je prekjučer policiji zbog seksualnog uznemiravanja.

Kazala je da je preko studentskog servisa prije tjedan dana dobila angažman u Pavkovićevu izdavačkom poduzeću.

– Uglavnom sam pretipkavala rukopise s tematikom iz Domovinskog rata, a onda mi je dao čitati svoj rukopis erotskog sadržaja. Kazao je kako ga zanima je li to zanimljivo i treba li što mijenjati. U jednom me je trenutku pitao s koliko sam muškaraca spavala – rekla nam je jučer djevojka i pokazala Pavkovićevu SMS-poruku. Događaj zbog kojeg ga je prijavila dogodio se u ponedjeljak.

– Govorio mi je da je on otvorena osoba, a da se ja ponašam “kao drvena Marija”. Prišao mi je i zagrlio me, a ja sam se izmaknula. Za nekoliko minuta ponovno je došao do mene, zagrlio me, rukom mi je podigao glavu i osjetila sam njegove usnice i jezik na svojim ustima – kazala je djevojka. Pavković je jučer ustvrdio da ona laže.

– Njezin je otac branitelj i od mene je tražio pomoć. Kad je nije dobio, poslužio se prozirnim igrama koje nemaju veze sa stvarnošću kako bi me diskreditirao – izjavio je on i dodao da je djevojčina oca “prijavio zbog prijetnji i laži koje iznosi”. Policija je priopćila da istražuje slučaj.

>>Mladen Pavković dobio priznanje 'Veliko zlatno srce'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije