Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predsjednik UBIUDR-a

Mladen Pavković dobio priznanje 'Veliko zlatno srce'

priznanje Pavkoviću (1)
Foto: UBDR ''Zagrebački velesajam''
1/3
02.03.2013.
u 20:20

Pavkoviću je priznanje uručeno za iznimne zasluge u radu na brojnim aktivnostima vezanim uz hrvatske branitelje, a poglavito stradalnike Domovinskog rata, te za stvaranje hrvatske države

Mladenu Pavkoviću, dugogodišnjemu predsjedniku Udruge branitelja, invalidna i udovica Domovinskog rata Podravke(UBIUDR) svečano je uručeno priznanje – „Veliko zlatno srce“.

Pavkoviću je priznanje uručeno za iznimne zasluge u radu na brojnim aktivnostima vezanim uz hrvatske branitelje, a poglavito stradalnike Domovinskog rata, te za stvaranje hrvatske države

Na svečanosti u Zagrebu, inicijatorima akcije Udruzi branitelja Zagrebački velesajam pridružilo se oko stotinjak udruga proisteklih iz Domovinskog rata iz raznih dijelova Hrvatske.

Među ostalim su govorili i general-pukovnik Mladen Markač, posljednji zapovjednik obrane Vukovara Branko Borković-Mladi Jastreb  i drugi, a na svečanosti su nastupili Klapa Leyanda, Boris Čiro Gašparac i HKUD Željeznićar, priopćila je UBDR ''Zagrebački velesajam''. 

>> 'Oni su spremno prihvatili žrtvu života za plemeniti cilj'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije