Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubojstvo a. bilić

Paravinja progutao staklo pa vrijeđao sve u sudnici

Dragan Paravinja suđenje antonija bilić ponovljeno
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
30.01.2015.
u 12:15

Paravinji nije utvrđeno nikakvo krvarenje pa je vraćen na sud gdje je počeo vrijeđati i narušavati red

Dragan Paravinja, ubojica maloljetne Drnišanke Antonije Bilić, do daljnjega je udaljen iz sudnice jer je grubo narušavao red u sudnici i grubo vrijeđao dostojanstvo suda. Potvrdio nam je to Branko Ivić, glasnogovornik Županijskog suda u Šibeniku.

Sve se događalo na jučerašnjoj raspravi i to nakon što je Paravinja uspio sabotirati početak novog suđenja odnosno nakon čitanja optužnice. Paravinja se sudu požalio, kako doznajemo, da je progutao staklo i rasprava je odmah nakon čitanja optužnice privremeno prekinuta, a Paravinja je prebačen u šibensku opću bolnicu. Tamo mu, kao i u slučaju kada je prije mjesec i pol progutao dva žileta oblijepljena selotejpom nije utvrđeno nikakvo krvarenje, pa je vraćen na sud gdje je počeo vrijeđati i narušavati red. Udaljen je iz sudnice, a kako nam je rečeno, postoji mogućnost da zbog svog ponašanja Paravinja ne bude nazočan do kraja dokaznog postupka.

O tome će odlučivati predsjednica sudskog vijeća Nives Nikolac. Na raspravi u petak su iščitavani dokazi, a naložena je dopuna vještačenja u svezi pronalaska posmrtnih ostataka, maloljetne Drnišanke. Sljedeće rasprave zakazane su za 17. i 24.veljače kada će svjedočiti osobe koje su pronašle posmrtne ostatke i obducent koji je pregledao posmrtne ostatke. 

>> Dragan Paravinja progutao tri žileta iz zatvorske trgovine, prebačen u bolnicu

Komentara 23

Avatar comparator
comparator
12:40 30.01.2015.

Jadni policajci koji moraju doticati ovog stvora.

BA
balic
12:50 30.01.2015.

Steta sto mu nije bilo nista..

BL
Blomberg
13:02 30.01.2015.

Kakav je to abfal cemu ga uopste slikate treba ga zatvoriti u kotac i gotovo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije