Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vozač ozlijeđen

Orkanska bura otpuhala automobil u zaštitnu ogradu kod Masleničkog mosta

maslenički most
Foto: Filip Brala/Pixsell
27.05.2015.
u 11:00

U vrijeme nesreće promet je bio dozvoljen za osobna vozila, a nakon nesreće zatvoren je za sve skupine vozila

Orkanski udar bure jutros je na prilazu Masleničkom mostu sa sjeverne strane na A1 "otpuhao" automobil 42-godišnjeg Zadranina u zaštitnu ogradu. Vozač koji je bio sam u autu je hospitaliziran.

U vrijeme nesreće promet je bio dozvoljen za osobna vozila, a nakon nesreće zatvoren je za sve skupine vozila.

>> Bura u Splitu napravila štetu od 30 milijuna kuna

Komentara 3

DU
Deleted user
15:26 27.05.2015.

mislim da je čovjek sav sretan... jednom sam i ja išao natovarenim automobilom istim tim mostom, odvezao sam pojas i počeo moliti krunicu, hahaha... stvarno, tko ne proba, ne vjeruje

OB
ObrenM
15:31 27.05.2015.

Stari maslenicki most je do ratnoga rusenja u sve godine prometovanja bio zatvoren pet sest puta.Ovaj most je u prosjeku zatvoren i do tri mjeseca kroz godinu.Ovaj most je umotvorina Jure Radica i njegovog kuma slavnog Zderica iz uspjesnog Konstruktora.Blagovremeno obavjestavan od starosjeditelja,da lokacija nije dobra radi vjetrova cija brzina prelazi i 230 km/h,nije na to reagirao,jer je u medjuvremenu izradio desetak km prilazne ceste do mosta.Sama cesta je kostala vise nego sam most.Pravedno bi bilo da se "ugledni mostostrucnjak"sankcionira za nestrucnost i ratno profiterstvo.Sto se tice nesrece ovoga vozaca, po sluzbenoj duznosti bi policija trebala kazniti ophodnju za zatvaranje mosta,jer su se to sjetili napraviti nakon nezgode,koja je na srecu prosla bez smrtne posljdice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije