Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kod pristajanja

Olujni vjetar: Sudarila se dva trajekta Jadrolinije!

trajekti
Foto: Ministarstvo pomorstva
1/2
27.07.2014.
u 15:38

Iz Ministarstva pomorstva izviješteno je da je olujni vjetar prilikom pristajanja zanio brod "Bartol Kašić" te je udario u brod "Vladimir Nazor", oba iz Jadrolinijine flote.

U luci Gaženica sinoć su se sudarila dva trajekta.

Iz Ministarstva pomorstva izviješteno je da je olujni vjetar prilikom pristajanja zanio brod "Bartol Kašić" te je udario u brod "Vladimir Nazor", oba iz Jadrolinijine flote.

"Unatoč upotrebi glavnih pogonskih strojeva kao i pramčanoga propelera brod se nije mogao kontrolirati te je došlo do naslanjanja na drugo plovilo pri čemu je došlo do oštećivanja oba broda, ali srećom nitko od članova posade nije ozlijeđen", izvijestili su iz Ministarstva.

"Vladimir Nazor" je pretrpio manja oštećenja i nastavit će plovidbu, dok teže oštećeni "Bartol Kašić" ide u luku na popravak. Nakon sudara trajekata "nisu uočena onečišćenja mora".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije