Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U trgovini Interspara

Odgurnuo zaštitara i odmaglio s narezanim kulenom

policija
ilustracija
30.07.2014.
u 17:37

Zaštitar mu je stao na put, ali lopov ga je jednostavno odgurnuo i dao se u bijeg Draškovićevom ulicom.

Zbog nekoliko 'deka' kulena u utorak malo iza 20 sati sukobili su se zaštitar Securitasa i nepoznati muškarac atletske građe u tridesetim godinama.

Do sukoba je došlo u trgovini Interspara na križanju Vlaške i Draškovićeve ulice u Zagrebu i to nakon što je muškarac pokušao ukrasti narezani kulen. Zaštitar mu je stao na put, ali lopov ga je jednostavno odgurnuo i dao se u bijeg Draškovićevom ulicom.

>> I Svjetska banka zna vrijednost kulena

Ključne riječi

Komentara 9

LA
larala
18:25 30.07.2014.

za nekoliko dkg kulena cca 10 kn u ovoj državi zaštitar ima ovlasti zaustaviti lopova al, zato za krađu po gradskim grobljima svijeca, aranžmana, grobne galanterije koja u vecini slucajeva prelazi iznose od 100 kn nema ovlasti zaustaviti lopova (kojegg mu još i pokažete) i pozvati policiju...a, što je još zanimljivije, novine se cak niti trude pisati o tome

AJ
ajmo
18:56 30.07.2014.

Znači ovom novinaru je lopov jadan čovijek za nekoliko deka kulena a kad se pojave oni u kravatama koji su megalomani e oni su gospoda i klanjaju im se. Dečko dobar tek da sam bio tamo ja bi ti kupio jelo.I neka ti je sa srečom.

Avatar tajar
tajar
20:21 30.07.2014.

Da budemo precizniji, na uglu Vlaške i Draškovićeve ne postoji trgovina Interspar, već samo Spar!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije