Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
incident na poljudu

Odbačene kaznene prijave protiv Ljube Pavasovića-Viskovića zbog prijetnji sucu Bruni Mariću

Ljubo Pavasović Visković
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
01.12.2015.
u 15:54

U kaznenim prijavama bilo je navedeno kako je Pavasović-Visković putem treće osobe zaprijetio sucu Bruni Mariću, kao i da je svojim agresivnim nastupom potaknuo publiku na nasilje prema sucu

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu odbacilo je kaznene prijave protiv odvjetnika i predsjednika Nadzornog odbora Hajduka Ljube Pavasovića-Viskovića kojega je nogometni sudac Bruno Marić sredinom rujna ove godine prijavio zbog prijetnji, izazivanja nereda i nasilničkog ponašanja. Do incidenta je došlo za vrijeme utakmice između Hajduka i Dinama na Poljudu, i to nakon što je u sudačkoj nadoknadi dosuđen kazneni udarac za Dinamo. Naime, Pavasović-Visković tada je prišao direktoru sigurnosti Dinama Krešimiru Antoliću i kazao mu: "Bruno Marić ti večeras neće izaći živ iz Splita".

U kaznenim prijavama bilo je navedeno kako je Pavasović-Visković putem treće osobe zaprijetio sucu Bruni Mariću, kao i da je svojim agresivnim nastupom potaknuo publiku na nasilje prema sucu, a svojim drskim ponašanjem na javnom mjestu Marića doveo u ponižavajući položaj. Međutim, iz rezultata izvida, obavijestilo je državno odvjetništvo, ne proizlazi sumnja da je Pavasović-Visković počinio kaznena djela prijetnje i izazivanja nereda, dok je kaznena prijava zbog nasilničkog ponašanja odbačena jer se prijavljenim ponašanjem okrivljenika ne ostvaruju bitna obilježja kaznenog djela nasilničkog ponašanja.

>> Pavasović-Visković mora platiti 5000 kuna, Splitu se oduzima bod sve dok ne plati dug

Komentara 4

FI
Fisherman
16:42 01.12.2015.

Pa di ce Srbi na Srbina....nejde to

MA
maddog
16:59 01.12.2015.

baš sam pomislio da će ga osuditi i poslati u zatvor,dajte molim vas,covijek ubije dvoje ljudi i pije kavu na Cvjetnom trgu,e da je ukrao negdje tisuću kuna onda bi sigurno bio u Remetincu!!

VI
VisAVis2
16:16 01.12.2015.

Netko hoće da povjerujem u kazneni sukob orjunaša i srbina, o kojemu sukobu i kaznenim prijavama odluku donise jugosloveni!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije