Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZVUKLI GA ŽIVOG

Nezadovoljan sudskom odlukom o diobi, Varaždinac digao kuću u zrak

eksplozija
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
28.07.2014.
u 10:27

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu protiv Marija B. podiglo je optužnicu zbog počinjenja teškog kaznenog djela protiv opće sigurnosti

Mario B. (48) u ožujku prošle godine digao je u zrak obiteljsku kuću u Augustinčićevoj ulici u Varaždinu te umalo poginuo u strašnoj eksploziji pri kojoj je oštećeno i pedesetak susjednih kuća i nekoliko parkiranih automobila.

Zaključilo je tako Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu koje je nakon provedene istrage protiv Marija B. podiglo i optužnicu zbog počinjenja teškog kaznenog djela protiv opće sigurnosti.

Mario B. je, kako se sumnja, nezadovoljan sudskom odlukom o diobi te kuće, otvorio plinski ventil i ispustio zemni plin u prostoriju, a potom otvorenim plamenom zapalio eksplozivnu smjesu zemnog plina i zraka.

Odmah nakon eksplozije na mjesto događaja izašle su sve nadležne službe, a iako je njegova kuća u potpunosti uništena, Maria B. su izvukli živog iz ruševina.

Na još pedesetak kuća u okolici je nastala šteta u visini od oko 800.000 kuna.

>> Bez dogovora o podjeli obiteljske kuće u mirnom postupku, odluku će donijeti sud

Komentara 2

JS
JUREK SKAJNICKIN
14:14 28.07.2014.

Kako ju je digao u zrak kad je sva razrusena i lezi na zemlji?

ST
streetboy
14:38 28.07.2014.

no kaj , čovjek lijepo rastavio kuću na dijelove i sad si svatko uzme svoj dio kako stoji u sudskoj odluci. Nemožeš podijelit nešto što je iz jednog komada , a sudac koji je donio takvu odluku nije baš pri sebi.

RO
robertbruckner
13:43 28.07.2014.

sad ce se lakse dijelit, koji mamlaz, na zalost i u varazdinu sve je srklu i krepalo: varteks, varazdinski transporti, nogometni klub varteks, kupalista varazdin zavrsila su u rukama igreca hehehehehehehe da ne nabrajam dalje kako si je patafta za par jezer kuna docepao aerodroma varazdin hehehehehehehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije