Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priveden pritvorskom nadzorniku

Naoružani Zadranin(34) uhićen sa 150 grama heroina

heroin
Foto: Ilustracija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
05.02.2016.
u 09:46

- Oružje, droga, vaga i novac su mu oduzeti, a on je priveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske- istaknuo je Elis Žodan glasnogovornik zadarske policije.

Zadarska policija uhitila je 34-godišnjaka u čijem su stanu u Zadru, pronašli pištolj za koji ne posjeduje dozvolu s dvadeset metaka, 28 metadona, dva paketa s ukupno oko 150 grama heroina, vagu i nekoliko tisuća kuna. 

- Oružje, droga, vaga i novac su mu oduzeti, a on je priveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske. Protiv njega se Državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o oružju - istaknuo je Elis Žodan glasnogovornik zadarske policije. 

>> Šibenskim ovisnicima dilao i davao im stan za drogiranje

>> Zaustavili ga jer vozio bez kacige i registracije pa mu pronašli 33 grama heroina

Komentara 3

IC
Icek53
10:53 05.02.2016.

Sta prije ga zatvorit pa onda netko oslobodit.

LA
Lavica7
12:01 05.02.2016.

Hoce li i on biti pomilovan?

MA
malaazilka
15:16 07.02.2016.

Kada napišu proizvodnje heroina i prometa šta oni misle sa tim,neka meni donesu 10 grama u Dubravu glavna cesta br.bb kada već tako pišu,šalim se nebi ja ni uzela ali tako to ispada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije