Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIJANA POSLA

Nakon svađe se i potukli, jedan imao tri promila alkohola u krvi

dobra policija skradin
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
27.05.2016.
u 15:19

Iz toga sukoba je H.M., kojem je inače u krvi izmjereno oko tri promila alkohola, izašao s težim ozljedama.

H.M. (59) i J.K. (62), prvo su se posvađali, a zatim i fizički sukobili 25. svibnja u 19.45 na Žitnjačkoj cesti na Pešćenici. Iz toga sukoba je H.M., kojem je inače u krvi izmjereno oko tri promila alkohola, izašao s  težim  ozljedama.

Naime,  kako  se  sumnja,  u  jednom  trenutku  J.K  ga je  odgurnuo,  pa  je H.M. pao te udario glavom o pod. Prevezen je u KBC Zagreb  gdje  je  ustanovljeno  da je teže ozlijeđen. J.K. je prevezen u KB Dubrava  gdje  je  ustanovljeno  da je i on ozlijeđen, no lakše.

Zagrebačka policija istražuje sve okolnosti ovog događaja.

>> Premlaćen bivši načelnik Galovca - svađa kulminirala oko groblja

Komentara 1

OK
okvarbudovič
21:34 27.05.2016.

teze ozljeđen?,treba malo prekontrolirati te doktore koje daju takve dijagnoze i odvjetnike kojima namjestaju potencionalne lazne preuvelicane ozljede,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije