Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgladnjele i zapuštene

Užas u Labinu: Policija pronašla više od 200 mučenih životinja!

izgladnjele životinje,ovce,mučenje životinja
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/17
07.02.2014.
u 14:36

Pronađeno je dvjestotinjak životinja, koje su bile zanemarene, izgladnjele i zapuštene te veći broj uginule stoke i dijelova tijela, razbacanih po zemljištu

Policijski službenici iz Labina proveli su kriminalističko istraživanje i utvrdili sumnju da je 52-godišnjak s područja općine Kršan ubijao i mučio životinje.

Na temelju saznanja da se na poljoprivrednom gospodarstvu nalazi više komada uginule stoke, policijski službenici u četvrtak su s veterinarskom inspekcijom i poljoprivrednim redarstvom obišli to gospodarstvo.

Pronađeno je dvjestotinjak životinja, koje su bile zanemarene, izgladnjele i zapuštene te veći broj uginule stoke i dijelova lešina, razbacanih po zemljištu.

Protiv vlasnika, 52-godišnjaka s područja općine Kršan, policija će podnijeti kaznenu prijavu, a veterinarska inspekcija i poljoprivredno redarstvo poduzet će mjere iz svoje nadležnosti.

>> Kazneno prijavljen nakon što je ustrijelio sestrinu mačku

Komentara 11

DO
domoljubxy
16:35 07.02.2014.

Tko je tu zakazao da se to nije prije otkrilo njih treba žestoko kazniti i naplatiti za sve što su te jadne životinje prošle

DE
dejan04344820
17:44 07.02.2014.

sramota

DU
duda9
18:47 07.02.2014.

nije samo sramota nego i kazneno djelo gdje je vlasnik da se kazni.Dobit ćemo odgovor institucije rade svoj posao a hvala ti bože nema ih nigdje gdje trebaju biti tu zakažu.To kaj se počelo događati kod nas je strava i užas na žalost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije