Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kamen spoticanja

Novi napad na turista: Mačetom nasrnuo na Nijemca zbog parkinga

policijski auto
Foto: ilustracija
28.07.2014.
u 12:57

Napadač je poslagao kamenje na parkirališno mjesto koje koristi Nijemac

Zbog drskog ponašanja i nošenja oružja, mačete, na javnom mjestu na način kojim se uznemiruju građani labinska će policija prekršajno prijaviti 72-godišnjaka iz Rapca.

Ovaj je muškarac u petak navečer oko 21 sat, u Medulinskoj ulici u Rapcu, na parkirališno mjesto koje koristi 81-godišnji njemački državljanin naslagao kamenje.

Kada je Nijemac stigao na parkiralište, počeo je micati kamenje kako bi se parkirao, no tada mu je prišao 72-godišnjak i vičući i mašući mačetom nasrnuo na njega pri čemu ga je lakše ozlijedio.

Zbog prekršaja protiv javnog reda i mira i prekršaja iz Zakona o oružju protiv 72-godišnjaka se podnosi optužni prijedlog, dok je nadležnom državnom odvjetništvu dostavljeno izvješće kako bi se ocijenilo je li bila riječ o počinjenju kaznenog djela.

>>Žalio se da predugo čeka hranu pa završio sa slomljenom čeljusti

>>Hajdin Bilali: Još sam u šoku, neopisivo mi je neugodno

>> Mačetom duljine 62 centimetara prosvjedovao zbog čekanja u prometu

Ključne riječi

Komentara 28

Avatar petrolio
petrolio
13:36 28.07.2014.

poznata istarska gostoljubivost ;-)

DC
Dolina Cupova
13:59 28.07.2014.

Kako vidim dobro vam ide sa gostima,izgleda da ce vam za par godina samo magarci biti na plazama kao sto su i bili ne tako davno

MA
mauricius
13:20 28.07.2014.

A vala dobrih domaćina.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije