Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ogorčen obećanjima

Polio se benzinom i zapalio dok je s djecom u Gunji čistio kuću od poplave

29.05.2014., Gunja - Posljedice katastrofalne poplave koja je pogodila Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku i Srbiju. Photo: Marko Mrkonjic/PIXSELL
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
08.07.2014.
u 18:43

Poznavao sam ga dobro i znam da je pukao jer je bio ogorčen što svi obećavaju, a od pomoći ništa, kazao je prijatelj

Ispred svoje kuće u Ulici hrastova u Gunji, koju je u ponedjeljak popodne raščišćavao s prijateljima i djecom, 51-godišnjak se odjednom polio benzinom i zapalio. Prijatelji i susjedi odmah su priskočili u pomoć i ugasili vatru. Automobilom ga odvezli u bolnicu u Brčko koje od Gunje dijele samo Sava i most.

Zbog teških opeklina na 80 posto tijela hitno je prevezen u bolnicu u Tuzlu, jednu od najboljih zdravstvenih ustanova u BiH i tu je priključen na aparate jer ne može disati i život mu je ugrožen.

– Poznavao sam ga dobro i znam da je pukao jer je bio ogorčen što svi obećavaju, a od pomoći ništa. Prije rata radio je u Brčkom, poslije je bio nezaposlen, a ima obitelj i dvoje već odrasle djece. Sada još i poplava, sve se to skupilo i puklo – objašnjava 51-godišnjakov prijatelj.

>>Pogledajte u čemu će stanovnici Gunje boraviti dok im ne obnove kuće

Komentara 17

OB
Objektivno...
06:34 08.07.2014.

Ako ima 51 godinu onda sigurno nisu problemi u školi i ljubavi. Možda je nezadovoljan "waiting listom" kojom stiže oročeni novac?

LU
lutomirski
08:15 08.07.2014.

koliko je lopovska drzava vec pomogla pojedincu ??? 200 Kuna 1000 Kuna ???? znao sam da ce vas sve ostaviti na cjedilu vasi casnici a m ozda ce jos dobiti lentu zrinskoga zato sto su svi isli gledati polplave... kako je narod blesav i sve vjeruje ovim prevarantima...

ZA
Zagyca
08:44 08.07.2014.

Jadan čovjek...na kaj ga je ova država naterala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije