Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
divljaštvo u valpovu

Mladić ubio životinju: U mačku ispalio metalnu strelicu

mačka na krovu
Thinkstock
02.10.2014.
u 10:33

Protiv Valpovčanina policija podnosi kaznenu prijavu zbog ubijanja ili mučenja životinja

Komentara 3

CH
chemica
11:12 02.10.2014.

Bez psihijatrijske procjene?! Svaka čast i takvom pravnom sustavu. Bar provjeriti da li je lik psihopat pa zato ubija životinje ili pak samo bedak...a kamoli mu pokušati pomoći ako je ono prvo. Prekomplicirano je to. Nema dovoljno psihijatara da popričaju s njim. Idući put možda upuca nečije dijete. Bitno da je forma ispunjena, a on zakonski sankcioniran, a to što i nadalje ostaje opasnost po ljudsko društvo, ma koga briga. Zato, nadajmo se da se "dete" samo malo razularilo pod pritiskom hormona pa će ubuduće biti konstruktivan i pristojan pripadnih ljudskog društva. U nadi je spas.

MX
Mister X
19:59 02.10.2014.

Gdje je moj komentar ? Demokracijo ....... Tvrdim da je to kod nas običaj nikako iznimka . Svi znaju ali ne haju i ne pomišljaju da je to posebni problem ... Eto pojedinca se kao uoči jel netko je etoto se sažalio malo na ubojstvo nedužne životinje !!!

Avatar drug lenjin
drug lenjin
22:46 02.10.2014.

I ovoga ludonju što muči nedužne zćivotinjice hrvatski psihijatri će proglasiti depresivnim pa zato muči životinje.Treba ga zatvoriti s pedeset gladnih mačora a njega napuniti ribom da ga mačori malo izmasiraju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije