Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEĐIMURJE

Izvukao se bez ozljeda iz naleta vlaka i zaradio 500 kuna kazne

Razbojnik
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
26.03.2015.
u 10:48

Zbog prometne nesreće putnički vlak kasnio je oko 50 minuta

Neozlijeđen se iz naleta vlaka na njegov automobil izvukao 22-godišnji vozač u selu Vratišincu. U srijedu u 12 sati nije se zaustavio na prijelazu ceste preko željezničke pruge, pa je na njega naletio vlak koji prometuje na  relaciji  Mursko  Središće - Varaždin.

Na prijelazu je promet reguliran samo prometnim znakovima i nema uređaja za zatvaranje prometa, kao ni uređaja za davanje znakova kojima se najavljuje približavanje vlaka. Zbog prometne nesreće  putnički vlak kasnio je oko 50 minuta. Vozaču je izdano rješenje izvješće o počinjenom prekršaju. Prijeti mu 500 kuna kazne.

>> Nesreća u Zagrebu: Čudom preživio nalet vlaka!

Komentara 1

RA
raikonen
11:10 26.03.2015.

500kuna,sprdačina.a to sto je kasnio vlak,sto je u vlaku i na kolodvorima bilo ljudi koji putuju pa ne stizu na vrijeme zbog idiota

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije