Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strava u zagrebu

Marokanac prije silovanja djevojci poručio: Let’s play

imigranti
Foto: Matija Topolove/PIXSELL
31.10.2014.
u 22:00

Jouad G. izvadio je nož, njime razrezao remen na djevojčinim hlačama, nakon čega je od nje tražio oralni seks

Trojica Marokanaca – Jouad G., Khalid B. i Amin A. – na zagrebačkom Županijskom sudu nepravomoćno su osuđena na ukupno devet i pol godina zatvora zbog spolne radnje izjednačene sa silovanjem. Najveću kaznu, tri i pol godine, dobio je Jouad G., dok su druga dvojica dobila po tri godine zatvora. Usto ih je sud obvezao da plate paušalne troškove postupka, svaki po 500 kuna, a morat će solidarno podmiriti i troškove sudskog tumača.

Odmaknula se od prijatelja

Prema optužnici, sve se dogodilo u noći na 12. rujna 2013. između 23.30 i 1.30 u Paromlinskoj 2 u Zagrebu, na otvorenom prostoru, pred bivšom zgradom Zagrebačke banke. Tamo je u društvu prijatelja bila oštećena 19-godišnja djevojka iz Zagreba, od koje je Jouad G. zatražio da se makne od prijatelja jer ju je trebao nešto upitati. Djevojka se maknula od svog društva, nakon čega ju je Jouad G. pitao želi li otići s njim do hotela Porin, gdje je on boravio, te tamo konzumirati drogu.

Ona je to odbila, a kada se htjela vratiti svom društvu, Jouad G. izvadio je nož, kazao joj: “Let’s play!”, nakon čega joj je nožem počeo zarezivati remen hlača. Djevojka se rasplakala tražeći da je pusti, a sve to vrijeme Jouad G. govorio joj je kako želi seks, svlačeći joj hlače i gaćice. Uplakana djevojka pokušala ga je odgurnuti te se obući, no Jouad G. povukao ju je za kosu prisilivši je da klekne i tražeći da ga oralno zadovolji. Djevojka mu se otimala, a u tom trenutku prišli su im Khalid B. i Amin A. koji su je nakon nekog vremena također pokušali prisiliti na oralni seks.

Tražili azil, a dobili zatvor

Sve vrijeme djevojka im se opirala i plakala pokušavajući pobjeći trojici muškaraca, no oni su je povlačili za kosu prisiljavajući je da klekne. Nakon što su je pustili, djevojka je sve prijavila policiji, a ubrzo nakon toga trojac je uhićen. U to vrijeme boravili su u hotelu Porin jer su bili prijavljeni kao tražitelji azila, a nakon što su uhićeni, sva trojica završila su u istražnom zatvoru.

>>Osim što su je htjeli silovati, Marokanci joj ukrali 100 kn!

>>Zagreb: Marokanci privedeni zbog sumnje da su silovali djevojku

Komentara 146

AA
AAlien
22:19 31.10.2014.

Znači multikultularizam počeo davati rezultata i kod nas. Fino.

MA
madcro
22:14 31.10.2014.

Ovo je preblaga kazna, prijetnja nozem, fiziko nasilje i prisiljavanje na seks!!!! Samo toliko sve drugo sto bih rekao moglo bi se smatrati rasizmom i diskriminacijom. Argentum lokvi aurum tacere.....

Avatar Feniks
Feniks
22:30 31.10.2014.

Nakon zatvora bi morali biti protjerani iz Hrvatske.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije