Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veznjak Intera

Marcelo Brozović na Božić vozio pod zabranom i pijan prošao na dva crvena semafora

marcelo brozović
Foto: Facebook
1/4
04.01.2016.
u 22:27

Mladi nogometaš koji je za Božić bio u posjetu obitelji odmah je isključen iz prometa na 12 sati, a također će biti i prekršajno prijavljen zbog vožnje u pijanom stanju, prolaska na crveno svjetlo i upravljanja pod zabranom

Pod utjecajem alkohola i potpuno ignorirajući prometne propise provezao se na Božić u večernjim satima mladi veznjak milanskog Intera Marcelo Brozović (23) u svom BMW-u X6 kroz Veliku Goricu.

Najprije je u 20.45 sati dok je vozio Ulicom Matice Hrvatske u smjeru jugoistoka kod kućnog broja 5 prošao preko pješačkog prijelaza i kroz crveno svjetlo na semaforu na koje nije niti pokušao usporiti. Nakon toga nastavio je prema Zagrebačkoj ulici, gdje je opet bez usporavanja prošao kroz crveno.

U tom trenutku zaustavio ga je policajac koji se vozio iza njega. Osim što je imao 0,87 promila alkohola u krvi Brozović je bio itekako svjestan i da vozi pod zabranom, jer je dva mjeseca ranije zbog sličnih prekršaja ostao bez vozačke dozvole. Mladi nogometaš koji je za Božić bio u posjetu obitelji odmah je isključen iz prometa na 12 sati, a također će biti i prekršajno prijavljen zbog vožnje u pijanom stanju, prolaska na crveno svjetlo i upravljanja pod zabranom.

Marcelo Brozović čak tri godine igrao je za zagrebački Dinamo, a prije nešto manje od godinu dana uz odštetu od 8 milijuna eura prešao je u talijanski Inter, gdje je u posljednje vrijeme odigrao nekoliko fantastičnih utakmica zbog čega je stigao i na radar Arsenala

>>Brozović može biti jedan od najboljih na svijetu, a Kalinić je iznenadio samo one koji ga ne poznaju

>>'Perišić nam je donio kvalitetu i iskustvo, a pred Brozovićem je velika budućnost'

Komentara 42

AA
AAlien
22:33 04.01.2016.

Kretenčina, takvi idioti ubijaju nedužne ljude svojim bahatim ponašanjem. Na Goli Otok sa takvima...

KR
krenica
22:45 04.01.2016.

Ohola kretencina. Oduzeti dozvolu na par godina I opaliti par samarcina.

PJ
pjer1963
22:43 04.01.2016.

Na pjesackom prijelazu,crveno na semaforu,bez usporavanja???.Ima dovoljno novca da placa taxi cijeli zivot.Oduzeti vozacku do kraja Zivota.Nazalost on ce ponovno sjesti za upravljac do kraja tjedna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije