Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija u istri

Na maloljetnu Njemicu naletjela jahta i usmrtila je

Njemica
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/6
20.08.2014.
u 15:49

Istraga je usmjerena prema jahti koju je vozio talijanski državljanin

Maloljetna Njemica poginula je, sumnja se, u pomorskoj nesreći s jahtom koja se danas dogodila kod Fažanskoga kanala.

Naime, mrtvo tijelo ženske osobe u ronilačkom odijelu pronađeno je u predjelu južnoga dijela Fažanskog kanala, na obali poluotoka Puntižela nasuprot otočića Kozada, izvijestili su danas iz Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture. Prema izjavama očevidaca, pretpostavlja se da se pomorska nesreća dogodila danas oko 11.10 sati, kada je stradala njemačka državljanka J. K., rođena 1998. godine.

Djelatnici Hitne medicinske pomoći Pula prevezli su tijelo u Zavod za hitnu medicinsku pomoć Istarske županije gdje je ustanovljeno kako je Njemica preminula uslijed zadobivenih teških i smrtonosnih ozljeda i amputacija dijelova tijela. Stoga je istraga usmjerena prema motornoj jahti naziva "Con Tici 1", talijanske zastave, duljine 13,68 metara i snage pogonskoga stroja od 330 kW, u vlasništvu L. F. iz Italije, koja se zatekla u neposrednoj blizini mjesta nesreće koje su djelatnici Lučke kapetanije Pula osigurali od prilaza drugih plovila i osoba do okončanja istrage.

O ovoj teškoj pomorskoj nesreći obaviješteno je i Županijsko državno odvjetništvo u Puli koje zajedno s djelatnicima pulske Kapetanije i službenicima Pomorske policije Pula istražuje okolnosti.

>> “Podivljala” jahta Kai razrušila luku na Hvaru

>> Eksplodirala slovenska jahta u biogradskoj marini, ozlijeđen maloljetnik

Komentara 21

Avatar Veljko_Veseljko
Veljko_Veseljko
16:19 20.08.2014.

Kontrola i kazne nikakve, diljem obale hrpa idiota juri raznim plovilima ne vodeći računa o sigurnosti plivača.

IV
ivanjoksimovic
16:30 20.08.2014.

Upravo sam se vratio sa Losinja. Hrpa idiota jurca gliserima na samo par metara od obale iako po zakonu ne bi smeli prici na bar 100.

BA
balic
17:04 20.08.2014.

Kad su u Hrvatskoj jure po cestama ,jure po vodi a u svojim zemljma truckaju 30 na sat jer paprene kazne placaju. Trebamo i mi rigoroznije pocet kaznjavat da se nauce reda i nasi i stranci koji divljaju gdje godd da se okrenes,jel ,zbog cega su propisi i zakoni ako ih se nitko nece pridrzavat.?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije