Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHVATILI KRADLJIVCA

Krao vino, hranu, obuću i cigarete

policija
Hrvoje Jelavić/Pixsell
30.09.2014.
u 16:03

Policajci su ga zaustavili u nedjelju navečer, kada je po drugi puta tog vikenda provalio u istu trgovinu.

Hranu iz hladnjaka, 100 litara vina i obuću ukrao je krajem kolovoza 33-godišnji Petrinjac nakon što je provalio u kuću 49-godišnjakinje.

Mjesec dana kasnije, policija mu je stala na kraj i privela ga. Međutim, to mu nije jedino nedjelo koje je skrivio. Osim toga, između 30, kolovoza i 3. rujna iz vikendice u Ulici Vinogradi ukrao je alkoholna pića, a tijekom noći sa subote na nedjelju ovog je vikenda iz trgovine mješovite robe ukrao novac, cigarete i kavu.

Policajci su ga zaustavili u nedjelju navečer, kada je po drugi puta tog vikenda provalio u istu trgovinu. Priveli su ga i ispitali. Kazneno je prijavljen za tri teške krađe provaljivanjem te provalu u pokušaju.​

>>Djeca provaljivala u tvrtke i krala strojeve

>>Mladić (19) ukrao automobil pa ga pijan slupao

Ključne riječi

Komentara 1

BA
bajo2
13:57 01.10.2014.

speceraj.sve sto je potrebno u kuci,nije krao tvornice!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije